Beskrivelse

Lyse, trivelige lokaler i 4 etg. på 120,5 kvm . Lokalene har tregulv og lyse vegger. Det er mulighet for 3 kontorer hvorav ett er resepsjonsområde. Se plantegning.

Adresse: Gullskogården Bryggen 47.

Kontorlokaler på Bryggen i Bergen er ikke enkelt å få tak i. Lokalene har nærhet til sjøen, og likevel alle nødvendige servicetjenester i umiddelbar nærhet. Området er preget av historiske bygninger. De fleste bygningene på Bryggen er i privat eie. Bergen kommune er eier av Finnegården, bygningen som huser det Hanseatiske museum. De fredede bygningene på Bryggen blir forvaltet som kulturminner av Fylkeskonservatoren i Hordaland fylkeskommune. De arkeologiske kulturminnene i middelaldergrunnen forvaltes av Riksantikvaren. Bryggens museum er bygget der det lå bryggegårder inntil storbrannen 4. juli 1955. Det Hanseatiske Museum ligger på Bryggen, ved Fisketorget, og forteller historien om Bergen og hanseatene. Mariakirken i Bergen er fra 1100-tallet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Scandinavian Property Fund en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Renate Iversen
Renate.iversen@dnb.no
tlf. 924 09 697