Innhold:

1. etg.: 220 kvm. Kontor/showroom. velegnet for inntil 20 personer.
2. etg.: Inntil ca 4250 kvm kontor kan fristilles. Egnet for inntil ca 300 personer.

Standard:

Meget god standard, med tekniske anlegg og materialvalg av svært høy kvalitet.

Beliggenhet:

2020park ligger like ved Gauselsplitten, i gåavstand til Gausel stasjon. Samtidig er det en kort spasertur bort til Statoils hovedkontor, Exxon sitt hovedkontor i Norge, SpareBank 1 SR-Bank, DNB, EiendomsMegler1 osv.

Samtidig som man er tett på regionens største og viktigste selskaper, har man også den fordelen at man kan reise kollektivt med tog eller buss, da busway går rett utenfor eiendommen, og det er gangavstand (ca 900 meter) til togstasjon. Dette gir muligheter for å rekruttere ansatte fra hele regionen.

Adkomst:

Enkel adkomst. Busway går rett utenfor eiendommen. Ca 900 meter til togstasjon. FV 44 går forbi eiendommen.

Parkering:

God parkeringsdekning i området. Parkering er tilgjengelig både utomhus og i avlåst parkeringskjeller.

Overtakelse:

Etter avtale.

Diverse:

2020park 01 er et flerbrukerbygg med fokus på arealeffektivitet, fleksibilitet og kvalitet. Leietakerne scorer særdeles høyt på kundetilfredshet-undersøkelser. Dette viser at drift og forvaltning gjør det uproblematisk å være leietaker i 2020park, og fokuset kan være på kjernevirksomheten.

Leietakere i bygget er f.eks.: Skanska, Sweco, Regus, Compass Group, Prosafe, LOC (London Offshore Consultants), Add Energy, IBM, Sketteetaten, BP og Ocean Installer. Sigdal og Norema har showroom i deler av 1. etasje.

I atriet finner man et stort flerbruksareal, som foruten å fungere som kantine, også rommer store forsamlinger for møter/events. Leietakerne kan fritt disponere dette farealet or større arrangement etter nærmere avtale med eier.

Energimerking:

Et av få kontorbygg i regionen med Breeam Excellent sertifisering. Foruten et dedikert fokus på redusert energiforbruk, måles man i Breeam sertifiseringen etter flere parametre i hele byggets livsløp (fra tidlig planleggingsfase).

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103