Beskrivelse

Vi har for utleie 2 mindre seksjoner i LILLEAKERVEIEN 31, begge beliggende i 2. etasje, - hhv. i hovedbygget og i sidefløy.
 

Adkomst

Adkomst til eiendommen skjer via Ring 3/Granfosstunnelen, eller direkte fra nærområdet via Lilleakerveien.Det er buss og trikkeholdeplass umiddelbart utenfor eiendommen, og kun 10 minutters spasertur til Lysaker stasjon der tog / lokaltog og Flytoget / busser stopper.Inngangsparti for begge seksjoner skjer fra torget straks ved parkeringsarealene.  

Beliggenhet

Lokalene ligger i LILLEAKERVEIEN 31  / Lilleaker Torg vis a vis Schlägergården og forøvrig i gangavstand til CC-Vest kjøpesenter. 

Standard

Eiendommen har god teknisk standard med ventilasjon/kjøling, vannboren varme etc.Det er heisadkomst til begge seksjoner.

Innhold


Seksjon hovedbygg - 270 kvm. ( Ledig pr. d.d.)
Seksjonen inneholder gode cellekontorer av forskjellig størrelse, eget kjøkken og tilgang til felles toalettkjerne i etasjen. Arealet er lyst og trivelig med store gode vindusflater som gir meget godt dagslys i lokalene, og naturligvis en hyggelig utsikt til omrkringliggende områder. 
Seksjon sidefløy - 238 kvm. UTLEID
Dette arealet ligger i sidefløyen mot nord. Lokalet har en god effektiv planløsning med avdelte kontorer med forskjellig størrelse. I tillegg er det eget kjøkken, møterom etc. Flere av kontorene egner seg godt for flere arbeidsplasser.Toalett i fellesareal i etasjen. 

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis