Siden 2011 har XREF jobbet med å forenkle og kvalitetssikre rekrutteringsprosesser. Da de skulle investere i et nytt kontor i Oslo, var det viktig å finne et som gjenspeiler bedriften. Det tok ikke lang tid fra salgssjef Anne Berit Rendum fikk en omvisning hos Thon Flex Karl Johan til hun tok en avgjørelse. 

– En jeg kjenner i Thon tipset meg om at det er mange fine Thon Eiendom-kontorer i Oslo. Da eierne våre, som holder til i Australia, kom på besøk, var Thon Flex utrolig fleksibel og stilte opp til visning av lokalet før det faktisk var ferdig. Vi likte det vi så og synes at konseptet virket bra, dermed var valget enkelt for oss. 

Finn ut om Thon Flex er noe for din bedrift. 

Perfekt for kundemøter og besøk

Rendum hadde et ønske om å jobbe i fellesskap med andre bedrifter samt ha muligheten til å trekke seg tilbake på eget kontor.

– Det er svært gunstig at besøkende kan benytte seg av fellesområdet, men å ha eget kontor er essensielt da vi jobber med gradert materiale. 

Sosiale soner i alle etasjer.

Det var også en avgjørende faktor at kontoret ligger midt i sentrum. Nærheten til Oslo S og flytoget gjør det enkelt for de internasjonale eierne å komme på besøk.

Eget kontor: Firmaet XREF har satt inn skjermer og tilpasset noe til egen profil. (Foto: Kristoffer Myhre

– Det var selvfølgelig også viktig at Thon Flex har en så fleksibel ordning med mulighet for både kort- og langtidsleie. I tillegg er de konkurransedyktige på pris. 

Flex-vert og betjent resepsjon  

– Vi er avhengige av Flex-verten Evy. Vi trenger en person som tar imot kundene våre på en profesjonell måte. Flex-verten er også bindeleddet mellom oss og Thon Eiendom. Evy blir på en måte vår servicesjef og Site Manager.

Kontoret lyst og pent, og er møblert med hev/senk pulter, stoler og reoler. Fargevalgene i fellesarealene er litt vågale og skiller seg ut.

– Stilen er gjennomført. Vi har også satt inn skjermer og gjort tilpasninger for at kontoret passer vår profil. Vi setter pris på at hele bygget er enkelt og moderne. 

Visste du at…

Thon Flex har flere lokasjoner i Oslo? Thon Eiendom tilbyr medlemskapene Flex og Kontor i Karl Johans gate, og Kontor i Vika Atrium.

Xref om Thon Flex

– Flere av kundene våre har skrytt av hvor fine og innovative lokalene er. 

– Det er flott med tilgangen til møterom, stillerom og de mange sosiale sonene som kan brukes til å spise og skape relasjoner med de andre leietakerne. 

 

(Visited 87 times, 1 visits today)