Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Moderne
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
80 kvm 1 Butikk/Lager
91kvm 1 Butikk

Beliggenhet

Romsås, som ligger nordøst i bydel Grorud, fungerte som egen bydel frem til 2004 da det ble slått sammen med Grorud. I dag har bydelen totalt ca. 27.000 innbyggere.

Det er i overkant av 2.500 boenheter på Romsås og det er egen T-banestasjon som ligger på senteret og den betjenes av linje 5 Grorudbanen.

Det er også et busstopp i Trondheimsveien som heter "Romsåsfoten" som betjenes av Ruters busslinjer (301 Kongskog/Hellerudhaugen - Oslo Bussterminal) , 302 (Nittedal Ekspress - Oslo Ekspress) , 321 (Lillestrøm - Oslo Bussterminal) , 361 (Guldhaug-Tømte - Grorud T) , 363 (Guldhaug-Tømte - Blindern). PS: Buss 302,363 går bare i Rushtiden.

Beskrivelse

Romsås Senter er et klassisk bydelssenter som blant annet huser butikker, helsetjenester, eldresenter, omsorgsboliger, barnehage, Romsås Frivillighetssentral, treningssenter, svømmehall, Kiwi, Apotek, m.m. Det ligger langs Ravnkollbakken, mellom Ravnkollen og Tiurleiken borettslag.

Det er til daglig mange mennesker innom senteret pga. gjennomgangen fra T-banen, samt besøkende fra treningssenter, svømmehallen og sykehjemmet. I tillegg til de som skal i butikkene.

Adkomst

Fra Oslo sentrum følger du skilting mot Oslo Nord / Grorud og følg så skilting mot Romsås.

Se forøvrig vedlagte kart.

Parkering

Senteret har en stor parkeringsplass med innkjøring fra Ravnkollbakken og et underjordisk garasjeanlegg med innkjøring både fra parkeringsplassen i Ravnkollbakken og fra Odvar Solbergs vei.

Standard

God standard på lokalene og det er gitter/rulleporter på samtlige ledige arealer.

Inneholder

Vi har nå ledig fire lokaler på senteret:
Pub på ca. 162 kvm BTA.:
Lokalet har to egene innganger fra utsiden. Lokalene består av bar, åpent areal med plass til sittegrupper eller dansegulv, to toaletter, bakrom med øltanker og bod.

Butikklokale på ca. 80 kvm BTA.:
Dette lokalet består av åpent areal/salgsareal, bakrom, lite prøverom.

Butikklokale på ca. 93 kvm BTA.:
Lokalet består av åpent salgsareal, bakrom og prøverom.

Cafè-/butikklokale på ca.91 kvm BTA.:
Dette lokaler ligger veldig sentralt og godt synlig i bygget, rett ved hovedinngangen og Kiwi. Det er et åpent areal som i dag består av disk og bakrom. Mulig å få etablert kjøkken.

Lokalene kan tilpasses leietaker etter ønske om utforming og standard.

Visning

Etter avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 96
Bruksnr: 174
Seksjonsnr: 1