Fasiliteter

Garasje/P-plass Aircondition/Ventilasjon Bredbåndstilknytning Kjøreport Vaktmester-/vektertjeneste

Beliggenhet

Østre Akers vei 210 har en sentral beliggenhet i et veletablert industri- og næringsområde på Kalbakken/Alna.

Eiendommen er beliggende inntil Østre Aker Vei med meget god eksponering og enkel kommunikasjon til hovedfartsårene i alle retninger.

Offentlig kommunikasjon med bussholdeplasser i Stanseveien og Østre Akers vei, samt ca. 10 minutters gange til tog (Nydal Jernbanestasjon) som går i retning Lillestrøm og Oslo S. De mange rutene gjør det enkelt og effektiv å bruke offentlig kommunikasjon.

Beskrivelse

Østre Akers vei 210 er en kombinert lager-, verksted- og kontoreiendom. Det er innkjøring til eiendommen fra både Stanseveien og Østre Akers vei.

Diverse:
Fibertilknytning.
Ventilasjonsanlegg.
Kjøreport til lagerlokalene.
Eiendommens arealer og tekniske innretninger er vedlikeholdt og delvis oppgradert.
Vaktmester på bygget.

Adkomst

Se vedlagte kart.

Parkering

Det er satt av 11-12 p-plasser utenfor lokalene som kan leies

Inneholder

Areal fra ca. 160- 1085 kvm BTA.

Areal på 1085 kvm bta.:Hele byggets 1.etasje er på ca. 760 kvm bta, samt inngang fra den ene siden av bygget fra u.etasjen. Arealet i u.etasjen utgjør ca. 325 kvm bta. og har interntrapp opp til 1.etasjen.

1.Etasjen er i dag oppdelt i to arealer et på ca. 420 kvm BTA. og et på ca. 340 kvm BTA. Disse to arealene kan slåes sammen til et lokale og utgjør da ca. 1085 kvm inkl. u.etasjen på 325 kvm. Eller vi kan leie ut lokalene hver for seg.

Arealet på 420 kvm BTA.
1.etasje er pusset opp betydelig i 2012 med store utstillingsvinduer ut mot Østre Akers vei 210. Etasjen har tre kjøreportert og inngangsdør. Kan brukes som lager/kontor/showroom.

U. etasjen på ca. 325 kvm BTA.: To kjøreporter og inngangsdør. Se vedlagte planløsning som viser dagens romløsning. Passer til lager/kontor/showroom.

Areal på ca. 340 kvm BTA.:
Lokale har egen inngang fra bakkeplan. Lokalene passer godt som proff. shop, butikk, kontor, showroom og lager. Lokalen vender ut mot Østre Akers vei som gir meget god profileringsmuligheter.

Lageret er på ca. 45 kvm BTA. Med egen kjøreport på 2,2 m i høyde og 1,8 m i bredde. Det er terskelfri og bred adkomst fra lager til hoveddel, noe som gjør det enkelt å bruke deler av hoveddelen som lager.

I tillegg kan det følge med en kontorlokaler på 155 kvm BTA i 2.etg. Det er etablert intern trappegang mellom lokalene.

Lokalene i 1.etg. fremstår som rålokaler, da gårdeier har revet ned de vegger som kan flyttes og gjort lokalene klare for nye tilpasninger etter leietakers ønske.

3.etasje: ca. 160 kvm bta.
Består i dag av cellekontorer av varierende størrelse, møterom, kjøkken og toaletter.

Lokalene kan tilpasses leietaker etter ønske.

Alle vinduene i lokalet er skiftet ut og det er satt inn ny kjøreport til lageret.

Lokalene kan leies ut samlet eller oppdelt.

Visning

Etter avtalte med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0