Beskrivelse

We'll make your employees happy and your business grow!
fornebuporten.no

Beliggenhet
Fornebus mest sentralt beliggende kontorprosjekt! Rett etter avkjøringen fra E18 vil du på høyre side finne Fornebuporten, mellom Oksenøyveien og Snarøyveien.

Kommunikasjon
Kort avstand til offentlig kommunikasjon med buss rett utenfor i Snarøyveien eller 5 minutter gange til ekspressbusser fra E18. Flytog fra Lysaker, samt at det legges til rette for egen t-banestopp midt i prosjektet.

Arealer
Etasjeflater på ca. 4700 kvm
Totalt areal ca. 50 000 kvm

Bygg
Signalbygg i attraktivt område

Fornebuporten består av to kontorbygg som omslutter et sentralt nedsenket atrium med butikker og treningsareal, og med tiden en ny t-baneoppgang. Begge kontorbyggene har fem lameller som er organisert for å gi optimale forhold med tanke på fleksibilitet, effektivitet, soner og dagslys. Fra 2. etasje og oppover krager kontor etasjene ut og svever over den sentrale plassen og landskapet.

Offshoreindustrien har vært inspirasjon for konstruksjonen som er en viktig del av det arkitektoniske grepet. Bygget har en åpen og romslig førsteetasje med stor takhøyde og gjennomgående glassfasade fra gulv til himling.

I tilknytning til byggene vil det også utvikles park- og grøntområder som vil oppmuntre til sportslige aktiviteter og rekreasjon.

Fasiliteter

Food court
Sykkelparkering
Sykkelverksted
Treningsfasiliteter
Garderobe / dusj
Parkering
Dagligvarebutikk (Kiwi) på ca 2500 m2
Studio Alf Frisør
Blomsterbutikk
Apotek
Baker
Restauranter

Ledig fra

Byggetrinn 1- sommer 2015
Byggetrinn 2- utleid!

Plantegninger

Dokumenter