Beskrivelse

Eiendommen er på totalt ca. 15.000 kvm fordelt over 8 etasjer samt underetasjer. Det har vært omfattende vedlikehold og opp­graderinger av bygget opp gjennom årene. Opp­gradert fasade, nytt møteromssenter og kantine, nye heiser og ventilasjonsanlegg er arbeider som nettopp er blitt ferdigstilt.

Adkomst

Det er korte avstander til et bredt tilbud av alle for­mer for offentlig kommunikasjon; tog/ flytoget/ T-­bane, buss, trikk og båt. Nasjonalteateret stas­jon ligger praktisk talt på andre siden av veien! Parkering og sykkelparkering tilbys leid i Saga P-­hus under eiendommen (Q­Park).

Beliggenhet

Vika (CBD) inneholder en spennende blanding av kompetansemiljøer innenfor bank, finans, verdipapir, advokat, offentlig sektor med mer. Et spennende og innholdsrikt miljø for kompetanse­ utveksling, kunder og rekruttering. Området kan også tilby attraktive restaurant­ tilbud og kultur/underholdning. I tillegg til sentral beliggenhet i Oslo Sentrum, ligger Vika (CBD) med enkel adkomst for kjørende til hoved­veinettet, samt at det er et rikelig tilbud med p-­plasser for ansatte og besøkende til området.

Innhold

4 etasje: 222 kvm BTA. Lokalene kan spesial­tilpasses leietaker om ønskelig.
6. etasje: 255 kvm BTA.

Fellesfasiliteter

Sykkelparkering
Parkering
Kantine
Konferansesenter
Takterrasse

Ledig fra

Etter avtale

Dokumenter