Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Høystandardbygget Diagonale i Dronning Eufemias gate består av to bygg - et kontorbygg og et studentboligbygg. Kontorbygget får ni etasjer, med forretninger i 1. etasje og kontorer i resten med totalt ca. 12.500 kvm. Studentbygget på ni etasjer får også kontorlokaler i 2. og 3. etasje på ca. 2.900 kvm.

Gateplanet mellom og rundt byggene er forbeholdt handel og servering. Kombinasjonen av boliger og kontor vil gjøre at det blir mange mennesker i området både dagtid og kveldstid. Diagonale har to underetasjer som knytter byggene sammen, med fellesfasiliteter som parkeringsplasser til leie, sykkelparkering, treningsrom med dusj og garderober og varelevering.

Beregnet innflytting er Q1 2018.
Breeam: Very good

Hav Eiendom AS og Olav Thon Gruppen har delt eierskap i selskapet A9 Palekaia AS med kontorbygget Diagonale og studentbygget. Hav Eiendom AS ble stiftet i 2003 og er et eiendomsselskap som eies av Oslo Havn KF. Selskapet eier, direkte og indirekte, store deler av tomtearealene i Bjørvika. Gjennom planlegging, utleie, forvaltning, kjøp og salg av eiendommer i det tidligere havneområdet, er HAV Eiendom AS en av de største utviklerne i dette området.

Beliggenhet

Diagonale blir bygget på en av Bjørvikas beste og mest sentrale tomter med beliggenhet mellom Den Norske Opera & Ballett, Oslo S, nye Deichmanske hovedbibliotek og Oslofjorden. Bjørvikas nye paradegate, Dronning Eufemias gate, ligger parallelt med byggets nordside. Dette gir byggets brukere umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, handel, servering og bymiljøet i Bjørvika.

Det er kun 2-3 minutters gange til Jernbanetorget og inngangen til Oslos shoppinggate nr. 1 Karl Johans gate. Oslo S shopping og Byporten er i umiddelbar nærhet, og det vil på sikt tilkomme flere butikker og spisesteder i Bjørvika.

Innhold

BYGG B - kontorbygget

2-4. etasje er utleid til TV2 og 4-6. etasje er utleid til Vinmonopolet. 7-9. etasje er leid ut til adv. Ræder.

Ledige arealer:
6. etasje Fra 600 kvm - 1245 kvm
7. etasje 960 kvm