Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Gardermoen-regionen kalles for "Norges knutepunkt mot verden". Med lokaler nær hovedflyplassen blir verden mindre for deg og dine kunder.

Adkomst

Direkte avkjørsel fra E6 og RV 174, 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, tog- og bussforbindelse. Det går shuttlebuss fra flyplassen til hotell og næringspark.

Beliggenhet

Gardermoen Business Center er omkranset av Oslo Lufthavn Gardermoen, E6 og RV 174 og ligger dermed "midt i smørøyet". I tillegg finner vi tog- og busstasjon i umiddelbar nærhet. Det er gode overnattingsmuligheter vegg i vegg med kontorbygningen.

Innhold

Vi kan bygge snarlig! Vi planlegger å bygge nytt kontorbygg i Balder Alle vis a vis Gardermoen Business Center og Thon Congress Gardermoen. Dette blir et kontorbygg på fire etasjer med høy standard. Garasje i kjellerplan, og heis til alle etasjer direkte fra garasjen.

1. - 4. etasje

Ca. 1010 m² per etasje
Etasjene kan leies samlet eller hver for seg. Etasjene kan også deles opp i mindre enheter. Leietaker kan være med å påvirket og bestemme egen løsning. Byggetid er ca. 1 år, og byggestart vil bli etter at nødvendige godkjenninger foreligger, og min. 50% av første kontorfløy er utleid.