Romerike

Til salgs – TIL SALGS: Kombinasjonseiendom få minutter fra Oslo-grensen. Ledig for ny bruker.

Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Kjøreport til lager direkte fra Industriveien
Kjøreport til lager direkte fra Industriveien
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Eiendommen fra Industriveien
Eiendommen fra Industriveien
Hovedinngang kontor
Hovedinngang kontor
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Hovedinngang/resepsjon
Hovedinngang/resepsjon
Showroom
Showroom
Kontor
Kontor
Kjøkken/spiserom
Kjøkken/spiserom
Oversiktsplan brannutstyr rømningsveier 1etg
Oversiktsplan brannutstyr rømningsveier 1etg
Oversiktsplan brannutstyr rømningsveier 2etg
Oversiktsplan brannutstyr rømningsveier 2etg
Lagermesanin
Lagermesanin
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Med sentral beliggenhet i veletablerte Skytta Industriområde har vi til salgs en kombinasjonseiendom med ca. 1.834 kvm lager- og kontorlokaler over to plan. Adgang til lager via port, med mulighet for innkjøring av biler og utstyr. Takhøyde ca. 3,2 meter på lagerdelen, og det er etablert lagermesanin på deler av lageret som kan tas ned slik at man får utnyttet begge etasjene og full takhøyde. Deler av lageret har full takhøyde.

Dagens bruker har benyttet truck for innlasting av varer til lagermesaninen. Eiendommen inneholder garderobe, toaletter samt kjøkken/spiserom, og på taket er det laget takterrasse med tilgang via trapp ved kantine/spiserom.


Det er fine arealer til showroom eller lignende i 2. etasje, samt at det kan vurderes å endre planløsningen i bygget ved å ta ned deler av etasjeskillet og etablere lager med høyere takhøyde på større del av lagerdelen.


Bygget er p.t. utleid til Ljungmann Engros AS, og dagens leieavtale utløper juli 2017. Hele bygningsmassen vil således fristilles for kjøper, noe som gir en god mulighet til virksomheter som ønsker å eie eget bygg og på den måten ha større kontroll over egne lokaler.


Salget skjer ved at aksjene i eiendomsselskapet Industriveien 19 Hagan AS overdras til kjøper.

Bebyggelsen

Eiendommen er beliggende i etablert næringsområde på Skytta, rett ved Gjelleråsen og RV4, samt tverrforbindelse via RV22 til Hvam-krysset og hovedinnfartsåren E6.
Dette gir en enkel adkomst til Oslo og hele det sentrale innlandsområdet. Næringsområdet på Skytta og omkringliggende områder har et rikt utvalg av bedrifter og tjenester, og flere store aktører er etablert her; herunder Diplom-Is, Ringnes, Arcus etc.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomten

Relativt flat tomt, opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer.
Eiendommen har p-plasser langs hele forsiden av bygget.

Off. kommunikasjon

Kun ca. 5-6 min til av-/påkjøring E6 ved Hvam/Olavsgård.


Få minutter til Oslogrensen og Hagan med alt av fasiliteter.


God kollektivforbindelse til hele regionen.

Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Industriveien.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 17002

Diverse

Eiendommen er regulert til industri.
Eiendommen hører innunder felt I i reguleringsplanen Skytta – Glanerud, plan-id 115, vedtatt endret av kommunestyret 15.06.2015.

Fasiliteter

Parkering
Ventilasjon
Kjøreport
Kantine

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.