Romerike

Til salgs – JESSHEIM - FULLT UTLEID NÆRINGSEIENDOM NÆR OSLO LUFTHAVN TIL SALGS

Utvendig fra Slettavegen
Utvendig fra Slettavegen
Bakgård med parkering
Bakgård med parkering
Utvendig med parkering
Utvendig med parkering
Parkering
Parkering
Bakgård
Bakgård
Bakgård
Bakgård
Inngang Posten
Inngang Posten
Rampe
Rampe
Forretningslokale
Forretningslokale
Forretningslokale
Forretningslokale
Leietaker Posten
Leietaker Posten
Leietaker Posten
Leietaker Posten
Leietaker Posten
Leietaker Posten
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Møterom
Møterom
Kjøkken/spiserom
Kjøkken/spiserom
Minikjøkken/spiserom
Minikjøkken/spiserom
Minikjøkken/spiserom
Minikjøkken/spiserom
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Med sentral beliggenhet langs Gardermovegen, ca. 1 km fra Jessheim sentrum og 8 km fra Oslo Lufthavn, har vi til salgs en fullt utleid næringseiendom.

Kombinasjonsbygg over to etasjer + kjeller samt store asfalterte kjøre og parkeringsarealer. Bygget er på ca. 1 476 kvm og tomten er på ca. 1 174,5 kvm. Det er foretatt betydelige påkostninger og leietakertilpasninger den senere tid.
Fleksibelt bygg med lager, produksjon, salgs- og kontorarealer som lett kan tilpasses for små og mellomstore bedrifter. I dagens marked er det stor etterspørsel etter slike arealer som i tillegg kan tilby gode parkeringsmuligheter samt nærhet til sentrum og flyplassen.

Eiendommen er utleid med 3 stk. leieforhold. Årlig leie er ca. kr 1 427 304,-. Posten Norge AS etablerte seg i eiendommen i slutten av 2012 og utøver postdistribusjon fra sine lokaler.
Tekoda El. Materialer AS etablerte sin grossistvirksomhet og utsalg innen elektrofaget i eiendommen i juni 2012. Begge disse leieforhold er nylig fornyet og utløper i 2022. Fastswim AS benytter et mindre areal på ca. 120 kvm i byggets 2. etg. Fastswim er eiet av selger.
De er leverandør av klær og utstyr til norske svømmere og triatlon utøvere. Fastswim AS kan fristille sine lokaler ved salg eller ev. inngå leiekontrakt for sine arealer etter nærmere avtale med kjøper.

Det er selskapet Slettaveien 1 AS, org.nr.: 896 011 782 som vi her selger. Selskapet er også eier av naboeiendommen Slettavegen 2 som er en enebolig. Denne eiendommen vil bli utskilt/fisjonert ut fra Slettaveien 1 AS. (Kjøp av boligeiendommen er mulig dersom det er ønskelig)

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet langs Gardermovegen, mellom Sand og Jessheim sentrum.

Kort vei til dagligvareforretning (Kiwi), barnehage og skoler, samt til transportstrekning E6, Oslo Lufthavn og Jessheim sentrum.

Bussholdeplass rett ved eiendommen.

Adkomst

Meget gode adkomst- og parkeringsforhold.
Eiendommen grenser til Slettavegen som er en privat veg.

Off. Kommunikasjon

Gode bussforbindelser med stoppested rett ved eiendomsgrensen.
Tog fra Jessheim stasjon.

Parkering

Meget gode parkeringsforhold, ca. 39 oppmerkede plasser totalt.

I tillegg er det inngått leiekontrakt for 5 stk. p-plasser på naboeiendommen i Slettavegen 2.

Regulering

Eiendommen er ikke regulert. Avsatt til næringsbebyggelse – nåværende

Visning

Etter avtale med megler. REF. 16057.

Overtakelse

Etter avtale med megler.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.