Vestfold

Til salgs – Bud innkommet - Sandefjord sentrum - Ærverdig bygård med potensialet til salgs - Sjelden anledning - Visn. 16 juni kl.15

Prospektet er ikke aktivt
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
32
32
  • BESKRIVELSE

Beliggenhet

Midt i hjertet av sentrum og byens travleste butikkområde. Bygården ligger vis-à-vis VIC, Skogstad m.fl. Torget og Hvaltorget kjøpesenter ligger ca. 100 m fra eiendommen og omkranses av flere populære butikker og serveringsteder. Unike profileringsmuligheter mot Storgata.

Som nevnt har eiendommen en god beliggenhet med kort vei til stort sett alt av sentrumsfunksjoner som kafe, restauranter, banker, jernbanestasjon m.m. Bryggene med sitt yrende liv sommerstid, samt ferjeforbindelse til Strømstad ligger kun 300 m fra eiendommen.

Sandefjord rutebilstasjon og togstasjonen ligger ca. 400 m fra eiendommen.
Ca. 7 km til Sandefjord Lufthavn Torp.

Standard

Gjennomgående enkel standard. Eiendommen virker god vedlikeholdt og gir generelt et godt inntrykk.

Inneholder

Eiendommen er som nevnt bebygget med en bygård over tre etasjer pluss kjeller og loft samt en bakgårdsbygning over 2 etasjer.

Bygården er i 1. etasje utformet med 2 forretningslokaler som i dag er i bruk som henholdsvis frisørsalong og klesforretning. Begge lokalene har direkte adkomst fra gateplan. Frisørsalongen har laminat på gulv og malte plater på vegger og i himling. Lokalet fremstår med middels standard. Klesforretningen har laminat på gulv, malt strie på vegger og nedsenket T-profilhimling. Dette lokalet fremstår som noe utidsmessig og med noe bruksslitasje.

2. etasje er utformet med én leilighet og et lokale som tidligere var i bruk som tannlegekontor. Dette lokalet er for tiden under ombygging fra tannlegekontor til leilighet og fremstod på tidspunktet for befaringen som et rålokale uten gulvbord. I henhold til mottatt informasjon er det lagt nytt bjelkelag samt at fremføring av nytt elektrisk anlegg er påbegynt.

I 3. etasje og på loft er det 2 leiligheter i hver etasje. Sum antall leiligheter i bygården er således 5 leiligheter, hvorav fire 2-roms og én 3-roms leilighet. Leilighetene har noe ulik innredningsstandard, men fremstår generelt med relativt lav standard og med høy grad av bruksslitasje. Leilighetene på loft fremstår dog med noe høyere standard. Det er i hovedsak laminat og belegg på gulv, malte vegger med brystningspanel og panel i tak. Bad med enkel hvit sanitærinnredning. Kjøkken med profilerte dører på over-/underskap og frittstående hvitevarer. Kjelleren er utformet med bodareal.

Bakgårdsbygget er i sin helhet utleid som kontorlokale. I 1. etasje er det resepsjon, kjøkken og møterom, mens 2. etasje består av kontorer og møterom. Lokalene er i hovedsak utformet med tepper på gulv, malte vegger og panel i tak. Lokalene fremstår som relativt utidsmessige og med høy grad av bruksslitasje. Loftet (ikke målbart) har adkomst via baktrappen i bygården og benyttes i henhold til mottatt informasjon til lagring (ikke besiktiget). Det er kun naturlig ventilasjon.

Leieinntekter:
Ca. kr 897 084,-. i leieinntekter for 2017.

Parkering

Ingen parkering. Kort vei til private og offentlige parkeringsplasser.

Bebyggelse

Eiendommen er bebygget med bygård bestående av forretningsarealer, kontorer og leiligheter. Bygningen er oppført i 1916 i tre etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er oppført med grunnmur i tegl og/eller gråsteinsmur. Innslag av slipt betong i sokkel mot gate. Yttervegger i tegl som er utvendig pusset og malt. Trebjelkelag mellom etasjene og takkonstruksjon i tre.

Taket er tekket med båndtekking. Videre er eiendommen bebygget med en bakgårdsbygning bestående av kontorarealer. Bygningen har en ukjent oppføringsdato, men er oppført over to etasjer samt loft (ikke målbart). Bygningen er fundamentert med plate av betong og har yttervegger i telg som er utvendig pusset og malt. Trebjelkelag mellom etasjene og takkonstruksjon i tre. Taket er av type pulttak, tekket med asfaltpapp.

Tomt

Asfaltert bakgård. Eiendommen er fullt utbygget.

Vei, vann og avløp

Offentlig iflg. Sandefjord kommune.

Regulering

I henhold til Sandefjord kommunes kartsider er den angjeldende eiendommen uregulert. En eventuell utvikling av eiendommen vil i henhold til Sandefjord kommune kreve regulering.

Ansvarlig megler

Rune Allerød

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 710
Gårdsnr: 173
Bruksnr: 143