Romerike

Til leie – Vi kan bygge snarlig på Gardermoen - Gardermoen Business Park

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Gardermoen-regionen kalles for "Norges knutepunkt mot verden". Med lokaler nær hovedflyplassen blir verden mindre for deg og dine kunder.

Adkomst

Direkte avkjørsel fra E6 og RV 174, 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, tog- og bussforbindelse. Det går shuttlebuss fra flyplassen til hotell og næringspark.

Beliggenhet

Gardermoen Business Center er omkranset av Oslo Lufthavn Gardermoen, E6 og RV 174 og ligger dermed "midt i smørøyet". I tillegg finner vi tog- og busstasjon i umiddelbar nærhet. Det er gode overnattingsmuligheter vegg i vegg med kontorbygningen.

Innhold

Vi kan bygge snarlig! Vi planlegger å bygge nytt kontorbygg i Balder Alle vis a vis Gardermoen Business Center og Thon Congress Gardermoen. Dette blir et kontorbygg på fire etasjer med høy standard. Garasje i kjellerplan, og heis til alle etasjer direkte fra garasjen.

1. - 4. etasje

Ca. 1010 m² per etasje
Etasjene kan leies samlet eller hver for seg. Etasjene kan også deles opp i mindre enheter. Leietaker kan være med å påvirket og bestemme egen løsning. Byggetid er ca. 1 år, og byggestart vil bli etter at nødvendige godkjenninger foreligger, og min. 50% av første kontorfløy er utleid.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.