Follo

Til leie – VESTBY - LYSE KONTORLOKALER MED PROFILERING MOT E6.

70
70
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
1000 kvm 1 Kontor

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til rett ved både Maxbo og Bauhaus med utsikt mot vest.
Kun ca 25 min. til Oslo og ca 15 min. til Moss.
Vestby kommune er en ekspansiv kommune med Storsenter med bl.a Vinmonopol, apotek m.m. Maxbo, Bauhaus og Norwegian Outlet m.fl. er etablert i området i tillegg til flere logistikkeiendommer på Dehli skog litt syd for sentrum. I Verpet næringsområde ligger det et betydelig antall godt etablerte bedrifter innen de fleste bransjer.
Sentrum byr på bank, post i butikk, cafeer m.m.
IKEA har kjøpt tomt og fått ja til å etablere seg sentralt i kommunen, noe som anses å være meget positivt også for det øvrige næringslivet i kommunen.
Det er bussforbindelser mot Oslo samt til og fra Vestby togstasjon.

Beskrivelse

Eiendommen har spesielt gode profileringsmulighet mot E6.
Lokalene fremstår som lyse og inneholder stort sett enkeltkontorer, men også noen dobbelkontorer i tillegg til kjøkken, spiserom, møterom, arkivrom, toaletter, kott/vaskerom m.m.
Det er kontorplasser til rundt 25 medarbeidere slik lokalene fremstår i dag.
I tilknytning til det ene spiserommet/kjøkkenet er det skyvedør inn til et møterom slik at man kan få en stor åpen løsning om ønskelig.
Flere bruksmuligheter så som kontor/ callsenter/ showrom/ undervisning etc.
Lokalene kan enten leies som de er, eller man kan få de pusset opp tilpasset til egne behov.
Lokalene vil bli ledig for ny leietaker ca. 1. september 2017.

Adkomst

Fra Oslo tar du av skiltet mot Vestby Nord, ta til venstre i rundkjøringen, følg veien over E6 og rett igjennom neste rundkjøring. Følg Vestbyveien forbi Norwegian Outlet rett gjennom rundkjøringen i ca 590 meter der du tar til høyre mellom Maxbo og Bauhaus. Følg Kleverveien ca 230 meter (gjennom en høyre sving) og der har du eiendommen på venstre side.

Parkering

Godt med parkering på eiendommen samt på naboeiendommen over gaten (Kleverveien 3) som har samme eier.

Teknisk

Ventilasjon og elektrisk oppvarming. Bredbåndstilknytning.

Standard

Hyggelige lokaler med standard fra byggeåret (år 2000), i tillegg til enkelte oppgraderinger, så som kjøkken m.m.
Ventilasjon og elektrisk oppvarming. Bredbåndstilknytning (fiber).

Visning

Etter avtale med megler.

Ansvarlig megler

Glenn Julseth

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 211
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 52

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.