Romerike

Til leie – Varmtlager sentralt langs Øvre Rælingsveg - enkel adkomst - parkering

Utvendig
Utvendig
Innkjøring
Innkjøring
Kjøreport til lager
Kjøreport til lager
Øvre Rælingsveg 176 - Plantegning kjeller
Øvre Rælingsveg 176 - Plantegning kjeller
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Med enkel adkomst fra Øvre Rælingsveg har vi for utleie varmtlager på ca. 1 150 kvm.


Det er 2 kjøreporter til lageret, slik at det naturlig kan deles på inntil 2 leietakere.


Størrelse kjøreporter ca. 3,08 x 4,9 meter, takhøyde ca. 3,47 meter.

Arealet inneholder romslige arealer til garderober, dusjer og toaletter.

Lokalene kan passe til både lager og produksjon. Treningssenter kan også være aktuelt.

Bebyggelsen

Eiendommen har en sentral og god beliggenhet i attraktivt område langs Øvre Rælingsvei på Fjerdingby i Rælingen kommune.


Kort vei til Lillestrøm og Strømmen med tilgang til alle servicetilbud.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomten

Det er asfaltert ned/innkjøring til lageret.

Off. kommunikasjon

Avstander:
Lillestrøm, ca. 3,6 km – 5 min.
Strømmen, ca. 6,1 km – 7 min.
Lørenskog, ca. 10,1 km – 11 min.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 16066

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.