Romerike

Til leie – Utleie av planert og gruset uteareal/parkering sentralt i Lillestrøm. Innkjøring ved Norges Varemesse

Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

Sentralt beliggende på Nesa industriområde i Lillestrøm har vi for utleie et stort tomteområde på tilsammen ca. 16 000 kvm.
Tomteområdet har flere innkjøringer, og kan således deles opp i mindre enheter.


Nærmeste nabo er Norges varemesse, og tomteområdet har således tidligere vært i bruk som ekstra parkeringsareal for varemessen.


Tomteområdet fremstår planert, og er opparbeidet med grus.


Arealet kan brukes til f.eks til containere, maskiner, parkering, utelagring m.m.


Det er IKKE ønskelig med utleie av enkeltvise p-plasser til f.eks lastebiler/busser mm.

Beliggenhet

Det er kort avstand til Norges Varemesse, Thon Hotel Opera og Lillestrøm sentrum med alt
av fasiliteter.

Adkomst

Enkel og god adkomst.

Off. Kommunikasjon

Kort vei til buss.


Tog og flytog på Lillestrøm stasjon med avganger både til Oslo sentrum og
Oslo Lufthavn Gardermoen.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.