Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Ulven / Økern - Kombinasjon kontor og lager / distribusjon / showrom / produksjon - Kjøreport og høyt under taket

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

- Mulighet for eksponering mot Ringveien

- Enkel adkomst

Eiendommen har en strategisk beliggenhet sentralt på Økern/ Ulven like ved Økern senter og med meget god eksponering inntil Ring 3. Områdene Økern og Ulven er under sterk byutvikling med en omfattende bolig- og næringsutvikling. Det er store uttalte visjoner for utviklingen av Økernområdet, derav bedre adkomst og veier.

Bygget ble oppført i 1957 og har et totalt bygningsareal på ca 9.974m2 BTA.

Adkomst

Det er god parkeringsdekning på stedet. Buss og t-bane i nærheten.

Beliggenhet

Ulvenveien 75 b er godt eksponert mot Ringveien. De ledige lokalene ligger på baksiden av bygget. Vis a vis UPS sine lokaler.

Økern senter ligger 5 minutter unna og har matbutikk og servicetjenester tilgjengelig.

Standard

Om de ledige lokalene:

Per dags dato er det et datagulv på 300 kvm i lokalet, dette kan tilpasses ny leietaker. Det er mulighet for kontorlokaler, samt møterom, kursrom og tekjøkken/kjøkken.- Kjølekapasitet tilstrekkelig for fullt utbygget 300kvm datarom

- Fibernett

- Toaletter og garderobe

- Kursrom/ møterom

- Lagerrom

- Mulighet for lettproduksjon

Innhold

Det er 24 ledige p- plasser tilhørende lokalene.Kontakt oss for mer detaljer rundt de ledige lokalene.

Bydel Frogner er Oslos mest folkerike bydel med over 50 000 innbyggere. Det er også den mest velstående bydelen, med de dyreste boligene. Bydelen er en hektisk og sentrumsnær bydel med bortimot like mange arbeidsplasser som innbyggere. Geografisk omfatter bydelen mesteparten av Aker Brygge, deler av Vika, Bygdøy og de sentrale handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt store deler av trafikkerte Kirkeveien (Ring 2).

I Vika og på Aker Brygge og Tjuvholmen finner vi Oslos dyreste kontorbygg, og det er også høye leiepriser i området rundt Solli plass. Ellers er det få store kontorbygg i bydelen, med et par unntak på Majorstuen. Næringsbyggene i bydelen utenfor Vika og Aker Brygge er typisk eid av mindre, private gårdeiere, der gårdene gjerne en kombinasjon av kontorer, handelsarealer og leiligheter.

Det er livlig på kvelds- og nattetid i bydelen, med et variert tilbud på cafe- og restaurantfronten. Bydel Frogner har en solid "handelseksport", flere fra nabobydelene kommer for å handle i spesielt Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Disse handlegatene har de dyreste leieprisene etter Karl Johans gate.