Oslo vest

Til leie – Ullevål Hageby: Ledig kontorlokaler fra ca. 100 til 200 kvm bta. i erverdig eiendom v/John Colletts plass.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
1
1
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Sentralt

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
100 kvm 2 Kontor
100 kvm 3 Kontor

Beliggenhet

Vestgrensa ligger sentralt plassert på Ullevål Hageby ved John Colletts plass. Dette er et meget synlig og godt beliggende bygg. Utsyn mot Sognsveien. Kort vei til Majorstuen med butikker, parker, kafeer og restauranter. Populære Åpent Baker på Damplassen og Ullevålstadion ligger en kort spasertur fra lokalene.

Ullevål Hageby er perfekt plassert i Oslo, landlig og samtidig meget sentralt. Kort vei til sentrum, Ring 3 og Ring 2.

Bytrikk på John Colletts Plass, busser fra Sognsveien og T-bane fra Ullevål Stadion og Forskningsparken som går hvert 5. minutt.

Beskrivelse

Dette er en nyklassisistisk forretningsgård fra 1926. Arkitekten var Ivar Næss. Her lå opprinnelig Ullevål kino frem til 1964, samt flere forretninger.

I dag ligger KIWI i 1 etasjen, samt en kafe og kiosk.

Diverse:
* Representativ eiendom
* Sentralt plassert
* Sentralfyr
* Sykkelparkering
* Offentlig kommunikasjon i umiddelbar
nærhet, som t-bane, trikk og buss.
* Mulig å leie p-plass.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse.

Parkering

Mulighet for leie av p-plass.

Ellers gateparkering.

Inneholder

Lokalene ligger i byggets 2 og 3 etasje og passer bra til kontor eller showroom. Lokalene kan leies samlet eller hver for seg.

Lokalene kan tilpasses ny bruker etter ønske.

Kontorlokaler på ca. 100 kvm bta. i 2.etasje:
Lokalet består av landskap med plass til 12-16 arbeidsplasser, 1 stort kontor og toalett. Landskapet kan bygges om til kontorceller og møterom.

Kontorlokaler på ca. 100 kvm bta. i 3.etasje:
Lokalene består av landskap med plass til 6-12 arbeidsplasser, 1 stort kontor, kjøkken med spiseplass og toalett.

Visning

Etter avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Nordre Aker strekker seg fra Trondheimsveien i øst til Sognsvannbekken i vest, og innbefatter områder som Grefsen, Sogn, Sognsvann, Ullevål og Blindern. Bydelen er kjennetegnet av velstående innbyggere med høy utdannelse, som gir seg utslag i høye boligpriser og en nokså spredt villabebyggelse.

Forskningsparken

Tradisjonelt har det ikke vært store kontorarealer i Nordre Aker, men det er utviklet en stor næringsklynge rundt Forskningsparken på Gaustad, hvor Universitetet i Oslo, forskningsinstitutter og Rikshospitalet er nærmeste naboer og leietakere. Forskningsparken huser gjennom Oslo Innovation Center om lag 140 bedrifter, forskningsgrupper og institutter, med totalt 1800 personer i byggene. Bransjene omfatter bioteknologi, life sciences, IKT, media, materialforskning og elektronikk.

Sogn og Ullevål

Utenom Forskningsparken er det noe nærinsgslokaler på Sogn og i området rundt Ullevål Stadion. Bertel O. Steen Eiendom har utviklet et nybygg på 23 600 kvadratmeter på Sogn som har fått navnet Sogn Arena. Ellers huser Ullevål Stadion, som eies 50/50 av Norges Fotballforbund og DNB Næringseiendom, over 70 bedrifter. Ullevål Stadion har også blitt et kjøpesenter, med over 30 forretninger.