Oslo nord

Til leie – TVETEN PARK - God beliggenhet - super pris! 178-1750 kvm.

1
1
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

TVETEN PARK er en kontorpark med totalt 33.000 kvm næringsareal fordelt på 3 bygg, Ole Deviks vei 2-4-6. Ole Deviks vei 4 er et bygg over 5 etasjer samt kjeller (lagerplass og parkering). Næringsparken ligger på Bryn/Helsfyr. Området er preget av næringsbygg. Mange medisin- reklame- og it-selskaper holder hus i nærområdet. Det er enkel adkomst med bil fra E6 og Ring 3. Kort avstand til sentrum, flybuss, taxi og kollektivtrafikk. Rema matbutikk som nærmeste nabo og kun 5 minutter til både hotell og treningssenter. De utleide arealene er i god moderne stand og holder høy standard. De ledige arelane i bygget vil utleier tilpasse avhengig av leietakers ønsker og behov. Lokalene tilbys til fornuftig pris med god oppgradert standard.


Av fellesfasiliteter kan følgende nevnes;

Heis Sykkelparkering.Dusj/garderobe i kjellerParkeringsplasser ute og inne Gjesteparkering Mulighet for tilknytning til lunsjservering/kantine. Mulighet for lagerplass i kjeller.

Lokalene er ledige nå.

Adkomst

Enkel adkomst pr bil fra E6 og Ring 3. Hellerud og Helsfyr T-banestasjon er nærmeste t-banestasjoner. Det går flere bussruter og flybuss i Tvetenveien. Kort gangvei til Bryn togstasjon. Sykkelavstand til sentrum.

T -bane:
Fra Jernbanetorget til Helsfyr - reisetid 6 minutter (T-bane linje 1,2,3,4)
Fra Jernbanetorget til Hellerud - reisetid 11 min (T-bane 1,2,3)Buss:
Buss linje 66,76, 102 og 76X

Bil:
Ca 10 min fra senturm
Ca 25 min til Oslo Lufthavn Gardermoen

Standard

Datakabling Cat 5Oppvarming via ventilasjon og panelovnerIntegrert kjøling i ventilasjonsaggregater, i tillegg til kjølebaflerUtvendig solavskjerming med persienner på solsiden av bygget.Vaktemetsertjeneste utføres av ISS.

Innhold

Areal som er tilgjengelig er fra ca 177 - 1746 kvm BTA og kan leies samlet eller delt opp. Meget fleksible lokaler som gir mulighet for åpent landskap eller cellekontorer.

I Ole Deviks vei 4 har vi følgende ledig lokaler:

1. etg: UTLEID

2. etg: UTLEID: Ledig areal ca 178 kvm.

3. etg: Totalt ca 1746 kvm. Flere størrelser tilgjengelig: 262 kvm/318kvm/321 kvm//370 kvm/472 kvm.

4. etg: UTLEID

5. etg: UTLEID

Arealene har god takhøyde og store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Byggets brukere benytter i dag kantine i Ole Deviks vei 6. Denne driftes av 4Service og tilbyr møtemat/overtidsmat i tillegg til lunsj. I tilknytning til kantinen finner man stor takterrasse med flott utsikt over byen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Bydel Alna strekker seg oppover Groruddalens sørøstlige side langs T-bane linje 2 fra Brynseng til Ellingsrudåsen. Bydelen grenser mot Østmarka, Lørenskog kommune og bydelene Gamle Oslo, Bjerke, Grorud og Stovner. I vest og nord grenser bydelen til Østre Aker vei. De fleste som bor i bydelen sogner til områdene Teisen/Ulven/Fjellhus, Tveita, Haugerud, Trosterud, Lindeberg, Furuset eller Ellingsrud/Karihaugen. Furusetbanen går igjennom bydelen, i tillegg går det lokaltog.

Bydel Alna har langt flere innbyggere enn Grorud og areal og er også større i areal, og bydelen har også flere innbyggere med minoritetsbakgrunn enn noen kommune i Norge, bortsett fra Oslo totalt. Mesteparten av innbyggerne bor i de østre delene av bydelen, og da øst for E6.

Bydel Alna har et par stor trekkplastre på handelssiden, spesialsenteret Alna Senter bidrar til handelsinngang for bydelen, det samme gjør IKEA på Furuset.

I dalbunnen finner vi noen av landets største handels- og transportvirksomheter, særlig i området rundt Alnabru. Her finner vi også noen av de dyreste lagerlokalene i Oslo, mens det ligger flere kontorvirksomheter i tilknytning til den store gjennomfartsåren E6. Leieprisene er på kontorsiden moderate i Oslo-sammenheng, men noe høyere enn på eksempelvis Grorud. Det henger også sammen med flere moderne kontorbygninger i Alna innenfor teknologi. Langs Professor Birkelands vei i de nordvestre delene av bydelen finner vi flere bedrifter innenfor spedisjon, trykkeri og produksjon.