Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Totalrehabiliterte kontorlokaler ved Stortinget

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Heis
Kantine

Beskrivelse

Den verneverdige funkisfasaden i nr. 34 er bevart og restaurert samt oppgradert med nytt glass i alle vinduer. For nybygget i nr. 36 er det lagt vekt på et stramt og vakkert uttrykk. Bygningene er knyttet sammen og fremstår nå med felles inngang og hele etasjeplan.

Det ledige lokalet er i byggets 5.etasje og er på ca. 829 kvm BTA inkludert andel fellesareal.
En oppdeling av etasjen kan vurderes.
Lokalent er klart for innflytting. Det er lagt moderne og stilrent teppe, og lokalene har utstrakt bruk av glass i møterom, kontor og stillerom. Dette gir gjennomgående godt naturlig dagslys i lokalene.
Lokalene passer godt for åpent kontorlandskap.

Beliggenhet

Akersgata 34 ligger meget sentralt i Oslo sentrum, rett på utsiden av Stortinget T-banestasjon, der Akersgata og Grensen krysses.
Akersgata som lenge har vært kjent som en avisgate, er også svært attraktiv med tanke på nærheten til både Stortinget, Regjeringskvartalet og Tinghuset.
Alle servicetilbud som butikker, banker, postkontor, samt flere hoteller med gode kurs- og konferansefasiliteter ligger i umiddelbar nærhet. Tilgjengeligheten til trikk, tog, flytog og buss er meget god, med nedgang til Stortinget T-banestasjon rett over gaten. Eiendommen har kort vei til Ring 1 og har lett adkomst med bil. Sentrum p-hus ligger to minutters gange unna.

Standard

I Akersgata 34 har du nå mulighet å leie nye og moderne kontorlokaler i et bygg som nettopp er totalrenovert og bygget på. Bygget er Breeam-sertifisert som Very good.
Belysningen i lokalet styres av tilstedeværelse. Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling med videre luftstyring og fjernvarme gir gode arbeidsforhold for leietakerne i bygget.
Lokalene har gjennomgående teknisk høy standard og eiendommen fremstår med kvalitetene som i et nybygg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 208

Bruksnr: 2

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.