Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Toppetasje og flotte lokaler til leie få minutter fra Stortinget

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Nybygg fra 2011 på ca. 8900 kvm og med syv etasjer i Rosenkrantz`gate . Eiendommen ligger mellom Rådhusplassen og Stortingsgata. Området er bla. et attraktivt område for advokater og finansselskaper.

Kun 2 minutters gange til Aker Brygge, 2-3 minutters gange til Stortinget T-banestasjon og 3-4 minutters minutters gange til Nationaltheatret stasjon med tog/flytog, t-bane, trikk og bussforbindelser. Trikke- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet på Rådhusplassen.

Innhold

Rosenkrantz gate 16-18 er et pent signalbygg som stod ferdig i 2011 i Oslo sentrum. Bygget har en eksklusiv fasade med store glassflater og innehar det siste innen tekniske løsninger.

Vi har ledig:
7. etasje 726 kvm. Dette er byggets toppetasje med mange vinduer, utsyn og gode lysforhold!

Arealene består i hovedsak av åpen løsning og flere møterom som også kan benyttes som kontorer. Stort og hyggelig resepsjonsområde med tekjøkken og mingleplass. Gasspeis omrammet av italiensk marmor gir et eksklusivt preg i lokalet. Steinfliser på gulvet i resepsjonen og teppe i resten av lokalet. Store gulv til takvinduer og glassvegg inn mot atrium gir meget gode lysforhold i alle deler av lokalet. Det er også kjøkken, garderobe, lagerplass og toaletter i etasjen (hvorav ett er HC-toalett med dusjkabinett).

Felles kantine i bygget kan benyttes. Mulighet for p-plasser i kjellergarasje. Hyggelig inngangsparti og to heisløp.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.