Oslo sentrum

Til leie – Tjuvholmen. Representative kontorer. Kontakt oss i dag på 22 83 70 10, vi finner løsning for deg til i morgen.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Kontor

Få tilgang til ditt eget private kontor på Oslos desidert beste beliggenhet. Vi har kontorer i Tjuvholmen Alle 3, 6. etg. ved Aker Brygge. Bygget er tegnet av den anerkjente arkitekten Niels Torp og ble ferdigstilt i oktober 2008. Lokalene er av høy standard. Estetikken i materialvalg og møbler er ivaretatt. Det er lagt stor vekt på å gjøre det bekvemt og trygt for leietager. House of Business tilrettelegger kontorarbeidsplassen etter ditt behov. Kontoret overleveres fullt ut møblert med data og telefon tilkobling. Sentralbordtjenesten inkluderer også post service, kopiering. Møterom leier du ved behov. Ta bare med deg din pc, alt annet ordner vi. Våre kontorer passer for bedrifter med èn ansatt og opp til bedrifter med over 20 ansatte. Både trådløst internett på møterom og kontorer i tillegg til Cat6 kabling til alle arbeidsplasser.

Virtuelt kontor

Perfekt for hjemmebaserte virksomheter eller for virksomheter som starter opp i nytt marked. Med Virtuelt kontor får du førsteklasses forretningsadresse med en beliggenhet som gir deg risikofri base for din korrespondanse med dine kunder. Vi kan ta hånd om dine inngående samtaler samt gjøre dine daglige små gjøremål. På den måten kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Møterom leier du ved behov. Alt sammen toppes med utmerket profesjonell service både for deg som kunde og for dine kunder.

Beliggenhet

Tjuvholmen ligger i Oslos CBD, Central Business District. Tjuvholmen er det sist utbygde området ved Aker Brygge og kjennetegnes som et av Oslos mest attraktive kontorområder. På Aker Brygge finnes over 70 butikker, 40 serveringssteder og flere servicetilbud som apotek, bank, tannlege, legesenter, frisør, hudpleie, kino, marina og en mengde andre servicetilbud. Serveringskapasiteten er på 7.500 stoler, hvorav 2.500 utendørs.

Området

Aker Brygge ble etablert for 21 år siden og er en spennende bydel med basis i et nedlagt skipsverft midt i Oslo by. Aker Brygge er preget av sitt mangfold. Her arbeider flere tusen mennesker innenfor bank, shipping, advokat, rådgiving og finans. I tillegg er det et stort utvalg av butikker, restauranter, kultur og underholdning.

Tjuvholmen er i ett av Norges mest pulserende byområder med blant annet et internasjonalt forretnings- og kontor miljø. Området er skjermet for trafikk men har et spennende utvalg av spisesteder, shopping og kulturaktiviteter. Dette er et maritimt ”rekreasjonsområde” som gir energi til en travel arbeidsdag i et topp moderne kontorfellesskap. Det er også mange leiligheter her, så beboerne vil være med å gi området ekstra liv også etter kontortidens slutt.

Resepsjon

Våre høyt kvalifiserte medarbeidere tar med glede i mot deg og dine kunder/besøkende i vårt resepsjonsområde. Vi tar også imot kundehenvendelser pr. telefon og utfører enkle sekretæroppgaver for deg. Vi står alltid til din tjeneste.

Kurs, konferanse og møterom

Vi har flere møterom som kan tilpasses ditt behov.

Business Privilege

Få tilgang til ditt eget private kontor når du trenger det. Dette gir deg mulighet til å velge antall dager i måneden du trenger ditt eget kontor.

Vi har Business Lounge hvor du kan ta deg en velfortjent hvil, eller kanskje du vil slå av en prat med noen kollegaer eller andre. Alle våre Business Lounges har trådløst internett, fri kaffe/te og dagens aviser.

Kommunikasjon

Den sentrale beliggenheten gir nærhet til en mengde kollektivtilbud. Trikkelinje 10 og 12 går rett fordi Vestbaneplassen. Nationaltheatret stasjon, Oslos største kollektivknutepunkt, ligger kun 5 minutters gange unna; t-bane, trikk, buss samt tog og flytog møtes her. Båt fra Aker Brygge bringer deg til Nesodden, Lysaker og Drøbak. I sommerhalvåret går det i tillegg båt til og fra Bygdøy. Det er både taxi- og bussholdeplass på Tjuvholmen. Herbern Marina har 125 båtplasser.

Parkering

Det er rikelig med parkeringsplasser på Tjuvholmen/Aker Brygge med mulighet for times-, dags- og månedsparkering.

Tlf: + 47 22 83 70 10, Gjermund Aadland

Mob: + 47 913 700 80

Email: gjermund@houseofbusiness.no

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.