Oslo sentrum

Til leie – Tjuvholmen Allé 3 - Meget høy standard sentralt på Tjuvholmen

Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Fasade
Kontorlokaler - Inngang
Kontorlokaler - Inngang
Kontorlokaler - Fellesareal
Kontorlokaler - Fellesareal
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Kontor
Kontorlokaler - Møterom
Kontorlokaler - Møterom
Kontorlokaler - Takterrasse
Kontorlokaler - Takterrasse
Plan 7 - 407 kvm
Plan 7 - 407 kvm
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET
  • VEDLEGG

Beskrivelse

Eiendommen ligger meget sentralt og attraktivt på Tjuvholmen – et av Oslos viktigste forret- ningsstrøk. Tjuvholmen tilbyr alt av tenkelig servicetilbud, som restauranter, café, barer, gallerier og butikker.


Kommunikasjon

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport er:

Trikk: Aker Brygge

Buss: Bryggetorget

T-bane: Nationaltheatret

Tog: Nationaltheatret stasjon med lokal-, regional-, og flytog.


Andre transportmidler

Bil: P-plasser kan leies i parkeringsanlegget under Tjuvholmen

Taxi: Holdeplass ca. 100 m. fra eiendommen

Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden, Lysaker og Asker


Reisetider med tog

Oslo S 3 min

Oslo Lufthavn Gardermoen 29 min

Sandvika 12 min


Arealer

Lokalet er pusset opp i meget høy standard. Lokalet har særdeles gode lysforhold med store vindus ater. Lokalet er innredet med 14 celle- kontoret og 2 gode møterom.


360 virtual tour

Bygg

Tjuvholmen 1-5 ble ferdigstilt i 2008 og er tegnet av Arkitekt Niels Torp. Bygningsmassen varierer fra 5 til 9 etasjer med et totalt areal på ca. 17 000 kvm.


Fasiliteter

Lyse arealer med store vindus ater

Takterrasse med fantastiske solforhold

Mulighet for leie av parkeringsplasser

Ledig fra

Fra nå

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.