Akershus

Til leie – TIL LEIE - MODERNE KONTORLOKALER I ASKER M/LAGER - Ca 185 - 337m2 - GOD P-DEKNING

4
4
5
5
6
6
8
8
9
9
10
10
1
1
2
2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis

Beskrivelse

Kontorlokaler til leie på Nesbru i Asker.

Leie objekt 2. etg ca 337m2 brutto kontorlokaler m/mulighet for ca 150m2 lager på gateplan


Lokalet kan leveres med både cellekontorer og åpent landskap, avhengig av leiers behov (antall cellekontorer er estimert til ca +/- 8 -10 kontorplasser, avhengig av planløsning). Balansert ventilasjon m/kjøling vil bli levert. WC/garderobe m/fliser og egen minikjøkken-løsning.

Leier kan være med å påvirke layout og planløsning. Se forøvrig forslag til rom-løsning og layout.

Leieobjekt 2. etg. ca 185m2 brutto kontorlokaler m/mulighet for ca 150m2 lager på gateplan.

Lokalet kan leveres med både cellekontorer og åpent landskap, avhengig av leiers behov (antall cellekontorer er estimert til ca 6 til 7 - kontorplasser, avhengig av planløsning). Balansert ventilasjon m/kjøling vil bli levert. WC/garderobe m/fliser og egen minikjøkken-løsning.

Leier kan være med å påvirke layout og planløsning.

LEIEOBJEKT 3. ETASJE

INNFLYTNINGSKLARE KONTORLOKALER MED 12-14 KONTORPLASSER - MØTEROM - RESEPSJON - SPISEROM/KJØKKEN

Mulighet for ca 150m2 lager på gateplan.

313m2 brt kontorlokaler som er innflytningsklare og meget presentable.

Nyinnstallert heis opp til lokaler i 4 etg. 12 stk kontorceller og 2 møterom Mulighet for resepsjons-område ved inngang til lokaler. Data / Server rom med kjøling.Spise / lunsjrom med kjøkken. Dame, herre, handicap toalett.

God standard på lokalene som er innflytningsklare. Kontorer, arbeidsstasjoner, data og kabling er på plass og ferdig til bruk.

Lokalene har vindusfasade både mot Fekjan /Holmenskjær og E18 på motsatt side noe som gir masse godt dagslys inn i lokalene.

Mørkt gulv som gir eksklusivt preg, med lyse vegger. Ring for nærmere opplysniger eller avtale om visning!

Adkomst

Se kart.

Fra Oslo. Ta av ved Billingstadsletta v/ Ikea.

Fra Asker. Ta av ved Holmen

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i østre del av Asker kort vei fra grensen til Bærum, et sted som ligger geografisk gunstig til mht. tilreisende som kommer fra Drammen, Asker, Slemmestad, Sandvika, Bærum, Lysaker og Oslo.

Bygget har fasade mot E-18 og utleier kan tilby fasadeplass for leiers skilt mot E-18. Kort vei til av og påkjørsel E-18.

Eiendommen har god offentlig kommunikasjon, bla. med et utall bussforbindelser (enkelte ruter har expressbuss) til Oslo,Lysaker, Høvik,Sandvika, Billingstadsletta, Asker, Slemmestad og Drammen. Nærmeste togstasjon er Billingstad. Flytoget stopper i Sandvika, ca 8-9 minutters biltur unna. I tillegg er det taxiholdeplass rett ved eiendommen.

Apotek, Legekontor,Fysioterapi, Kiropraktorsenter, Tannlegesenter, Frisør, Treningsenter og dagligvareforretning i umiddelbar nærhet, samt kort vei til Holmensenteret med et utall forretninger

Asker er en forstadskommune til Oslo, mellom Bærum og Lier. Den 100 kvadratkilometer store kommunen har snaue 60 000 innbyggere og er delt inn i 16 grunnkretser, med ganske jevn fordeling av innbyggertallet i de ulike kretsene.

40 prosent av askerbøringene arbeider i egen kommune, mens ca. 60 prosent pendler ut, hovedsakelig til Bærum og Oslo. På den andre siden dekkes snaue 60 prosent av arbeidsplassene ved innpendling fra Bærum og Buskerud.

Avstanden inn fra Asker sentrum til Oslo sentrum er ca 25 kilometer, og bilkøene er lange inn mot hovedstaden. Asker er imidlertid et knutepunkt for tog, i og med at stasjonen er endestasjon for Spikkestadbanen. Asker stasjon er Norges femte største målt i antall reisende. Flytoget til Gardermoen stopper på stasjonen, som er svært viktig for etableringen i nærområdet, og Asker-banen er dobbeltsporet

Antall nyetableringer i kommunen har de seneste årene ligget stabilt på rundt 700. Næringslivet i Asker har sin tyngde innenfor handel, forretningsmessig tjenesteyting og bransjer i industrikategoriene kjemisk og maskinvare, men de seneste årene har Asker tiltrukket seg en rekke bedrifter innenfor olje- og gass-sektoren.

Totalomsetningen for Askers bedrifter er på drøyt 60 milliarder kroner i året, hvorav ca. 75 prosent av verdiskapningen skjer med utgangspunkt i bedrifter lokalisert til Holmen-Slependen-området. Varehandelen står for 7-8 prosent av denne omsetningen. Det er to store kjøpesentre i kommunen, prisbelønte Holmen Senter, samt Trekanten Senter i Asker sentrum.

I de søndre og sørøstre delene av kommunen, ned mot Heggedal, er det ikke store næringsbygg, dette området er et gammelt industriområde. Langs veien ut mot Slemmestad er det få bedrifter av en viss størrelse, noe det også er i de nordvestre delene av kommunen, mot Vestmarka.

Det er gjennomgående lite ledige arealer i Asker sentrum, der vi finner de høyeste leieprisnivåene. Nivåene i Asker ligger gjennomgående lavere enn i Bærum. Det typiske leienivået for snittlokaler i Asker har ligget på 1200-1300 kroner kvadratmeteren i året, men gode lokaler i Asker sentrum med sentral beliggenhet har oppnådd 1800-1900 kroner per kvadratmeteren.

Det store prosjektet i Asker er utviklingen av Kraglund kontorpark, rett sør for Asker sentrum. Her utvikler Ferd Eiendom 50 000 kvadratmeter fordelt på fire byggetrinn, og det første trinnet var klart i desember 2011. I løpet av 20111/2012 er det ferdigstilt om lag 20 000 kvadratmeter med kontorlokaler i Kraglund Kontorpark.