Oslo nord

Til leie – Tevlingveien 23 - fine lokaler m/ topp beliggenhet -- "value for money"

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

LES MER PÅ BYGGETS EGNE HJEMMESIDE: WWW.T23.NOUtleie av kontor (og show room) fra 190 til 4 700 kvm fordelt på 5 etasjer. (4. etg, 5. etg, 8. etg, 9.etg og 10. etg.)

5. etasje er på bakkeplan med mulighet for direkte tilgang!Som leietager i Tevlingveien 23 ("T23") får du:
______________________________________


° Arealeffektive og fleksible kontorer til markedets laveste kost per arbeidsstasjon ift kvalitet
° Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon
° Meget god profilering og eksponering mot E6
° Lokaler med uformelle møteplasser som legger til rette for samhandling og god energi
° Kontorlokaler med gode lysforhold, gjennomlys og flott utsikt over Oslo
° Beliggenhet utenfor bomringen
° Moderne ventilasjon og god luftkvalitet
° Felles møteromavdeling med moderne AV utstyr
° Meget god bedriftsrestaurant (Wilberg)
° Rikelig med parkeringsplasser ute og i garasjeanlegg samt låst sykkelparkering
° Heis fra garasjeanlegg direkte til kontor

Ledige areal skreddersys leietakers behov til ønsket eller høy standard. Etasjeplanene egner seg utmerket til både åpne landskapsløsninger, cellekontorer eller en kombinasjon av disse.

Fleksible og effektive lokaler - høy kvalitet

12 kvm arealforbruk per arbeidsstasjon i åpen løsning gir høy arealeffektivitet.
Arealforbruk per arbeidsstasjon ved celle kontor er 23 kvm.

Adkomst

Eiendommen ligger inntil E6 og med fleksibel og enkel adkomst inn og ut av veinettet uavhengig av om du kommer fra sør eller fra nord. Trosterud T – bane ligger 270 m fra bygget (3 min gange). Det tar 8-9 minutter med bil til Oslo Sentralbanestasjon eller Flytoget på Lillestrøm. Buss og Flybussen stopper i umiddelbar nærhet.

Ca. 2 min gange til buss nord, sør, vest og øst:

344 Oslo Lufthavn Gardermoen avgang hvert 20 min.
25 Lørenskog/ Majorstuen, avgang hvert 15 min.
79 Grorud/ Holmlia, avgang hvert 15 min.
411 Lillestrøm/ Oslo Bussterminal avgang hvert 15 min.

Beliggenhet

T23 er et moderne signalbygg med gode lysforhold beliggende på Trosterud/Furuset/Alna. Bygget er høytliggende og har meget god eksponering og visibilitet mot E6. Tilfredsstiller bl.a. bedrifter som ønsker økt synlighet i markedet. Det passerer ca. 142.000 biler daglig. Nærmeste nabo er Park Inn Hotell og Radisson Hotell & Conference. Nærhet til hotell og restaurant, nærsenter, dagligvare etc.

Standard

T23 tilbyr arbeidsplasser i moderne lokaler. Trivsel, samhandling, effektivitet og fleksibilitet står i høysetet for T23 som møter kravene til morgendagens arbeidsplasser. Etasjene med flater på ca. 575 - 1650 kvm kan innredes både med kontorlandskap og cellekontorer. Mulighet for leie av lager i byggets kjeller. Dusj og garderober i hver etasje. Bygget er tilrettelagt for låst sykkelparkering og parkering i garasje.

Innhold

Bedriftsrestaurant
Møtesenter med moderne AV utstyr
Lounge - Chill-out sone
Innendørs sykkel- og bilparkering
El-bil parkering
Takterrasse
Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning (Cat 6)
Heis x 3

Bydel Alna strekker seg oppover Groruddalens sørøstlige side langs T-bane linje 2 fra Brynseng til Ellingsrudåsen. Bydelen grenser mot Østmarka, Lørenskog kommune og bydelene Gamle Oslo, Bjerke, Grorud og Stovner. I vest og nord grenser bydelen til Østre Aker vei. De fleste som bor i bydelen sogner til områdene Teisen/Ulven/Fjellhus, Tveita, Haugerud, Trosterud, Lindeberg, Furuset eller Ellingsrud/Karihaugen. Furusetbanen går igjennom bydelen, i tillegg går det lokaltog.

Bydel Alna har langt flere innbyggere enn Grorud og areal og er også større i areal, og bydelen har også flere innbyggere med minoritetsbakgrunn enn noen kommune i Norge, bortsett fra Oslo totalt. Mesteparten av innbyggerne bor i de østre delene av bydelen, og da øst for E6.

Bydel Alna har et par stor trekkplastre på handelssiden, spesialsenteret Alna Senter bidrar til handelsinngang for bydelen, det samme gjør IKEA på Furuset.

I dalbunnen finner vi noen av landets største handels- og transportvirksomheter, særlig i området rundt Alnabru. Her finner vi også noen av de dyreste lagerlokalene i Oslo, mens det ligger flere kontorvirksomheter i tilknytning til den store gjennomfartsåren E6. Leieprisene er på kontorsiden moderate i Oslo-sammenheng, men noe høyere enn på eksempelvis Grorud. Det henger også sammen med flere moderne kontorbygninger i Alna innenfor teknologi. Langs Professor Birkelands vei i de nordvestre delene av bydelen finner vi flere bedrifter innenfor spedisjon, trykkeri og produksjon.