Rogaland

Til leie – Svanketorget - Badehusgata 37: Unik og sentral beliggenhet i sjøkanten

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition/Ventilasjon
Fellesresepsjon
Kantine
Heis
Alarm
Bredbåndstilknytning

Planløsning

Etasjene er meget arealeffektive og funksjonelle både som åpent landskap og i kombinasjoner med cellekontorer. Det er unik sjøutsikt og flere små terrasser i alle etasjer. Stort fullt utstyrt treningsrom i underetasjen, samt et auditorium i 1. etasje.

Lokalene tilpasses kundens ønsker og behov.

Badehusgata 33-39 består av tre bygg. Samlet areal for alle tre bygg er ca. 24.000 m2 BTA.

Badehusgata 37 er på til sammen ca. 11.900 m2 BTA.

Adkomst

Svanketorget er sentralt, samtidig som det ligger pent tilbaketrukket. Området er en del av sentrumsplanen og ligger kun 5 minutters gange fra Stavanger sentrum. Det er kort vei til all offentlig kommunikasjon og enkel adkomst med bil til byggets parkeringskjeller.

Omgivelser

Omgivelsene preges både av havet og områdets grønne lunger. Det er rikelig med parkeringsmuligheter like utenfor kontorbyggene. Innenfor ønskes man velkommen i en stor og representativ lobby. Kantinen er helt unik og gir en utrolig atmosfære i fellesområdet. Store glassflater sørger for at lunsjen kan nytes med en flott og inspirerende havutsikt. Ved sommerstid trekker man gjerne ut på brygga, der det er flere sittegrupper med veldig gode solforhold. Kantinen er meget fleksibel og egner seg derfor svært godt både for sosiale arrangementer og kursvirksomhet.

Østre bydel er en inspirerende og levende bydel under enorm utvikling. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser. Den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenheten er unikt for området, og har ført til en enorm attraktivitet. Andre leietakere og bygg i umiddelbar nærhet er blant annet: BI, Teekay, Sjøkartverket, og Scandic Hotell. Les mer her: www.http://svanketorget.no/

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.