Rogaland

Til leie – Svanketorget - Badehusgata 37: Spennende og attraktivt kontorfellesskap

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition/Ventilasjon
Fellesresepsjon
Kantine
Heis
Alarm
Bredbåndstilknytning

Planløsning

8. etasje er innredet til kontorfellesskap med kontorer i ulike størrelser;
28,4 m2 BTA
46,2 m2 BTA
62,7 m2 BTA
73,4 m2 BTA
213,8 m2 BTA

Kontorene tilpasses kundens ønsker og behov. Felles minikjøkken med kaffemaskin. Gode fellesarealer for mingling samt felles møterom til fri avbenyttelse. Fantastisk utsikt fra etasjeplanet.

Adkomst

God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 3 minutters gange fra bygget og nytt busstopp planlagt i tilknytning til Svanketoget).
Flybuss og hotell innenfor 5 minutters gange.

Omgivelser

Østre bydel er Stavangers mest inspirerende og levende bydel. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser. Men det er ikke bare den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenhetene som er unikt for området. Les mer her: www.http://svanketorget.no/

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.