Hordaland

Til leie – Strandgaten 4 - Meget sentrale kontorlokaler

1
1
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Heis

Beskrivelse

Fra mars 2017 blir det ledige lokaler i 3 etg, 400 kvm. Dagens leietaker er et radiostudio, og det egner seg derfor godt til studio, men kan også bygges om til kontorlokaler.


Beliggenhet;
Meget sentrale kontorlokaler blir ledig fra mars 2017. Lokalene kan tilpasses leietakers ønsker. Bygget ligger i hjertet av Bergen Sentrum, like ved Torgalmenningen.

Adkomst
Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet, inkl. flybussen. Bybanens endestopp er bare noen hundre meter unna. Det er 2 parkeringshus i nærheten.

Standard/tekniske opplysninger
Lokalene har god infrastruktur mht. tekniske anlegg så som ventilasjon med kjøling, sentralvarme, heis, adgangskontroll, brannsikring m.m.

Nærområdet
Torgalmenningen er et område og en åpen plass i Bergen sentrum. Området inkluderer selve plassen og kvartalene rundt, samt Byparken rundt Musikkpaviljongen, Nedre og Øvre Ole Bulls plass, Telegrafbygningen (1927) og det gamle postbygget. De to sistnevnte byggene er nå begge kjøpesentre. Torgalmenningen var opprinnelig en branngate, planlagt etter bybrannen i 1582. Dagens utforming kom i stor grad til etter enda en bybrann, i 1916. Finn Berner (1891-1947) tegnet fasadene i klassisistisk stil. Torgalmenningen blir av mange regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Bente Sørensen
Mobil +47 934 07 182
Send e-post: bente.sorensen@dnb.no