Hordaland

Til leie – Strandgaten 17 / Fortunen 1 - Attraktive kontorlokaler

Fasade 3 avstand
Fasade 3 avstand
Fasade avstand 4
Fasade avstand 4
1
1
  • BESKRIVELSE

Beskrivelse

Bygget har adresse Strandgaten 17/Fortunen 1 og ligger i nærheten av både Torgalmenningen, Fisketorget og Bryggen. Kort avstand til parkeringsmuligheter i City Park og Klostergarasjen. 5 min gange til Bybanen.

3. etg. (1250 kvm) og halve 4 etg. (750 kvm). Totalt ca. 2000 kvm kontorareal.
Lokalene skal rehabiliteres og kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene, med blant annet Illums Bolighus – som er etablert i Berstadhuset. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Kommunikasjon og Parkering
Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, ca 10 min. gange.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 165
Bruksnr: 23