Ytre Oslo Sentrum

Til leie – STRØMSVEIEN 102 - HELSFYRS BESTE BELIGGENHET MED DIREKTE ADKOMST TIL HELE BYEN

Helsfyr
Helsfyr
Strømsveien
Strømsveien
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Ledig utsikt fra Helsfyrs beste beliggenhet. Strømsveien 102 er et effektivt og moderne kontorbygg med en fantastisk beliggenhet. Bygget gjennomgikk i 2003 en full rehabilitering med nytt mellombygg og kontorfløy i 11 etasjer. Bygget har gjennomgående store utvendige glassflater, som er med på å gi bygget naturlige opplyste kontorlokaler. Kommer du litt opp i etasjene har du også god utsikt innover mot Oslo sentrum. Fra de øverste etasjene er det flott utsikt over Oslofjorden.

Eiendommen har en meget god og profilert beliggenhet langs E6 og kollektivknutepunktet på Helsfyr, og passeres daglig av over 69 000 kjøretøyer.
Det er et bredt omfang av fellesfasiliteter i bygget slik som felles resepsjon, betjent kaffebar, kantine med tilstøtende felles møterom, dusj- og garderobe samt sykkelparkering, det er også dagligvareforretning
i eiendommens 1 etasje.

Alt på en flate - etasjeplan på inntil 2 000 kvm. Kan økes til 3 000 kvm med interntrapp mellom to etasjer.

Sitat fra leietaker:

''-lokaler oppå t-banen gir direkte adkomst til hele byen!''

Adkomst

Strømsveien 102 ligger godt beliggende mellom E6 og Grensesvingen, og har med det umiddelbar tilgjengelighet med bil via E6, buss, eller med T-bane. Det er både T-bane- og busstasjon rett på nedsiden av bygget. Med T-banen kan du ta linjene 1, 2, 3, 4, 5 og 6 til og fra byen, og det tar ikke mange minuttene før du er på Oslo S.

Du har et godt busstilbud, samt flybuss som tar deg til Gardermoen på 35 minutter. Har du ikke tid til å vente på buss eller T-bane, finnes det Taxi fra Helsfyr Taxistasjon.

Beliggenhet

Strømsveien 102 ligger på trafikknutepunktet Helsfyr, med T-banestasjon kun 10 meter fra bygget og gangavstand til buss og flybussen.

Bygget ligger inntil E6 med gode av- og påkjøringsmuligheter, som gjør veien kort til sentrum. Ankommer du med bil kan du parkere på en av byggets 60 parkeringsplasser.

Helsfyr er et strøk i Bydel Gamle Oslo som ligger på begge sider av Strømsveien, og er med det et viktig transportknutepunkt til og fra Sentrum. I nærområdet finnes mange gode servicetilbud, herunder diverse forretninger og kafeer på Fyrstikktorget.

Standard

Lokalene er av god standard og kan tilpasses leietakers ønsker og behov.

Følg linken under og ta en tur inn i bygget og opplev Strømsveien 102 via Google inview:

http://live.inviewmap.com/embed/c0399354d22f4256b23d0f605b5c3856

Innhold

Lokalene er fleksible, og kan egne seg godt for brukere til både cellekontorer og teamorienterte løsninger.

Arealtabell:
11. etg. - 985 kvm
4. etg. - 630 kvm
3. etg. - 960 kvm
3. etg. - 1089 kvm
2. etg. - 424 kvm

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 130
Bruksnr: 144

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.