Rogaland

Til leie – Stor næringsseksjon i Hinna Sentrum for utleie

30
30
31
31
32
32
33
33
34
34
35
35
36
36
37
37
38
38
39
39
40
40
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kjøreport

Beskrivelse

Vi har fått for utleie et spennende næringslokale på Hinna. Eiendommen er kjent som Hinna-trekanten og ligger svært godt eksponert langs FV 44, midt i Hinna Sentrum.Området - Utviklingsmuligheter:

Hinna bydel er en av de mest ekspansive bydelene i Stavanger og har gjennomgått en formidabel endring det siste 10-året. Utbyggingen av Jåttåvågen og Hinna Park med bl.a. Viking Stadion, Jåttå vgs og ikke minst et stort næringscluster og store boligprosjekter, er fortsatt i en tidlig fase.Bydelen er fortsatt i sterk vekst og det er en rekke planlagte nærings- og boligprosjekter som ligger klar for realisering. Bydelen preges av et mangfold av servicefunksjoner, handel og kontorvirksomhet og er mer eller mindre selvforsynt med de fleste tjenester beboere og mennesker som arbeider i området forventer og har behov for.

Beliggenhet

Hinna-trekanten ligger i krysset Gamleveien-Hinnasvingene, tett opp til FV44 og med der tilhørende svært god profileringen mot en av de mest trafikkerte veiene i regionen.

Standard

Eiendommen:

Hinnatrekanten består totalt av 14 seksjoner hvor av 4 næringsseksjoner og 10 leiligheter. Bygget ble oppført i 2005/2006.

Seksjon 1 er på totalt 1 400 kvm. og over ett plan. Den er i dag delt inn i mindre lokaler og kan med enkle tilpasninger tilrettelegges det meste av butikk eller kontorrelatert virksomhet.

Det følger 28 parkeringsplasser i kjeller til seksjonen med rulletrapp som går direkte opp i lokalet, samt heis.

Innhold

Seksjonen er i dag delt inn i total 4 deler bestående av to mindre kontorareal, et mindre butikklokale, samt et stort (hoved) butikklokale. De mindre lokalene kan enkelt slås sammen med hovedlokalet.

Kontorlokalene holder normalt god standard med parkett på gulv og lyse vegger.

Det minste butikklokalet er innredet som frisørlokalet. Resterende areal, cirka 1.053 kvm. butikk holder også god standard med lyse vegger og fliser på gulv.

Diverse møterom, spiserom, toaletter og garderober til de enkelte lokalene.

Stort lager med kjøreport og lasterampe for enkel varetilgang.Lokalet kan deles i mindre arealer!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 17
Bruksnr: 76