Rogaland

Til leie – Spennende kontorfellesskap i Ipark - Innovasjonspark Stavanger

Prospektet er ikke aktivt
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Beskrivelse

Kontorfellesskapet NE(S)T i Innovasjonspark Stavanger er et arbeidssted for deg som er din egen arbeidsgiver, gründer, entreprenør, frilanser, eller som jobber i en bedrift med få ansatte og som ønsker en arbeidssituasjon hvor man befinner seg i et fellesskap med andre mindre bedrifter og næringsdrivende. Som medlem blir du en del av et større bedriftsmiljø i Ipark. Her finner du bedrifter som er ledende innen innovasjon og teknologi.

Du jobber i et kontormiljø hvor det er lagt til rette for arbeidsplasser i en åpen landskapssone i tillegg til stillerom, møterom og prosjektrom hvor du kan jobbe mer høykonsentrert.

Les mer på www.iparknest.no

Hva kan vi tilby?

°Møblert arbeidsplass i et felles kontormiljø
°Printer/kopimaskin
°Frukt og kaffe
°Trådløst internett
°Renhold og energiforbruk
°Tilgang til møterom
°Resepsjon
°Garderober og trimrom
God parkeringsdekning


Du har også tilgang til kantinen i Ipark. Åpen for lunsj mellom kl 1030 - 1330.

Beliggenhet

Bedriftene som holder til på Ullandhaug nevner særlig den gode beliggenheten som hovedgrunn til trivsel. Fra Ullandhaug er det kort vei til Stavanger sentrum, Sandnes, Forus og flyplassen. Det er god tilknytning til offentlig kommunikasjon.

Med et bredt utvalg av bedrifter og virksomheter er området et knutepunkt for kompetanseutvikling, energi, kunnskap og innovasjon. Blant annet ligger Universitet i Stavanger her, og med sine 9200 studenter tilfører de en urban og pulserende energi til nærmiljøet. Videre holder også virksomheter som Oljedirektoratet, NRK, foskningsinstituttet IRIS, Petroleumstilsynet og Stiftelsen PETRAD med flere til her. Det nye sykehuset skal bygges på Ullandhaug, sør for Ipark. Første byggetrinn skal stå ferdig i år 2023.