Oslo sentrum

Til leie – Solli Plass: Meget representative kontorlokaler fra 22 til 140 kvm bta. til leie i sjarmerende eldre bygård.

40
40
41
41
42
42
43
43
44
44
45
45
46
46
47
47
48
48
49
49
50
50
51
51
52
52
53
53
54
54
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Bredbåndstilknytning Moderne Sentralt Vaktmester-/vektertjeneste

Beliggenhet

Flotte kontorlokaler med svært sentralt beliggenhet. Lokalet ligger ved Solli plass med gangavstand til Nationaltheatret stasjon, Aker Brygge, cafeer, restauranter, treningssenter og de fleste servicetilbud.

Sommerrogaten ligger ved Bygdøy Allé som strekker seg fra Solli Plass på Frogner til Sjølyst på Skøyen, og er en av Oslos mest velkjente gater. Området preges av handel, bolig samt øvrig næringsvirksomhet, og anses som et særdeles attraktivt område.

Meget god beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon som trikk, buss, t-bane, tog og flytog.

10 min. gang til Nationaltheatret stasjon med tog/flytog og t-bane i alle retninger. Trikk og buss har holdeplasser rett over gaten.

Beskrivelse

Sjarmerende hjørneeiendom beliggende på hjørnet Sommerrogaten/Frognerveien. Bygningen er over 4 etasjer, samt kjeller og loft. 1. etasjen består hovedsakelig av butikk-/restaurantlokaler som BIT og Villa Paradiso. Ellers består bygget av kontorlokaler.

Bygget har de siste årene blitt betydelig rehabilitert med oppstusset fasade, oppgang, trappegang og ny heis. De gamle detaljene som rosetter og stukkatur er beholdt.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse.

Utleie

Hyggelig og meget representativt kontorlokaler i kontorfellesskap. Lokalene er nyoppusset i 2017.

Ledig for utleie i 4. etasjen:
Her har vi flere alternativer som vurderes utleid og det er som følgende:

Alternativ 1: Utleie av ca. 140 kvm BTA. bestående av 3 romslige kontorer med plass til 2-3 arbeidsplasser i hvert rom og 1 møterom/stort kontor.
Fellesarealer deles med dagens leietaker.

Alternativ 2: Utleie av kontorer enkeltvis. Vi har da ledig kontor på ca. 22, 26, 33 og 57 kvm BTA.
Fellesarealer deles med dagens leietaker.

Fellesarealene består av inngangsparti, 2 toaletter hvor det ene har dusj og kjøkken/kantine.

Diverse:
- Teknisk er bygget i god stand.
- Lokalet er tilknyttet heis.
Mulighet for felles lunsjordning/kantine og resepsjonstjenester.
Sykkelparkering/garderober i kjeller.

Parkering

Gateparkering eller i nærliggende parkeringshus som Solli P-hus (Q-park) eller Frogner Arium Parkering.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Det gamle arbeiderklassestrøket Vika, som var ett av Oslos verste slumstrøk, ble jevnet med jorden på 1950- og 60-tallet. I stedet ble det bygd forretningsbygg i området som knapt har registrerte innbyggere. Vika ligger mellom Aker Brygge, Ruseløkka, Kvadraturen og Akershusstranda og grenser i nord mot Karl Johans gate.

I Vika finner man Oslo Rådhus, Oslo konserthus, Stenersenmuseet, Nobels Fredssenter, kinoer som Klingenberg, Saga og Vika Kino, samt en rekke hoteller. Vika har også en rekke spisesteder og barer/utesteder.

Vika er blitt ett av de aller mest attraktive kontorområdene i Oslo, med moderne og flotte bygg som huser høystatusvirksomheter innenfor finans, juss og rådgivning. Vika ligger i det såkalte CBD-området (sentrale businessdistriktet, med høystatus leietakere). CBD-området er det mest konjunkturfølsomme av segmentene i Oslo og omegn. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Ser vi på leietakerne som søker seg til området, er det typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Dette er aktører som i hovedsak rekrutterer arbeidskraft fra Oslo vest og Bærum, og der leiekostnadene som regel betyr lite for inntjeningen til virksomheten. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i CBD-området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.

Beliggenheten for aktørene som etablerer seg i Vika er helt sentral, også med tanke på nærheten til kundene og samarbeidspartnere. Det er kort vei til knutepunktet Nationaltheatret stasjon, der det er flytogforbindelse og T-banestasjon. Det er også en rekke busser og trikker som stopper i nærheten av arbeidsplassene, samt båtforbindelse til Nesodden. Parkeringsdekningen i Vika er derimot dårlig, og leie av parkeringsplasser er kostbart.