Follo

Til leie – SOFIEMYR/ KOLBOTN - Kombinasjon- og logistikklokale til leie

1
1
2
2
3
3
4
4
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Garasje/P-plass

Beskrivelse

Dette er et kombinasjonsbygg med flere type lokaler - konferer megler for løsninger etc

I utgangspunktet vil det nå kun være mulig for kortidsleie i eiendommen da det jobbes med ett mulighetstudie for denne eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet på Sofiemyr. Eiendommen er beliggende i et attraktivt strøk regulert og bebygget for industri- og næringsvirksomhet, ca. 1,5 km. fra Kolbotn stasjon. Meget gode adkomstforhold fra E18 og E6.

Det er meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Standard

Konferer megler

Innhold

OVERSIKT LEDIGE AREALER:

Kontor:

2. etg.:
Fleksible kontorløsninger ca. 200kvm. Gunstig leie. Perfekt for ny
oppstartende bedrifter.


1. etg.:
Lyse og representative kontorlokaler på henholdsvis ca. 300 kvm og ca.213 kvm. Begge lokaler har egne kjøkkenløsninger
samt toalett.Kombinasjonslokale :

1400 kvm - 1. etg. Lager med kjørerampe og kjøreport.

300 kvm - 1. etg. Lager med kjøreport og eget toalett.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 49

Bruksnr: 219

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.