Follo

Til leie – SKI - Lager / produksjon og kontorer på Ellingsrud.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning Kjøreport

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse300 kvm1Lager100 kvm2Lager1100 kvm2Lager100 kvm3Kontor

Bebyggelse

Kombinasjonsbygg i flere nivåer med forskjellige leietakere innen bilrelatert virksomhet, mekanisk / produksjonsvirksomhet, kontorbedrift m.fl.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Ellingsrud Industriområde, kun drøye 2 km syd øst fra sentrum, meget godt synlig fra Kjeppestadveien.
Området består av mye industri og handel samt verksteder, innendørs golfsenter, bilforretninger m.m.
Det er i kommuneplan tenkt at området skal omreguleres til egen bydel med boligområder i tillegg til næring, men dette er nok noe frem i tid før det blir realisert.

Beskrivelse

Vi har flere ledige lokaler i bygget så kom gjerne med ditt behov så skal vi se hva vi klarer å tilpasse.

Bl.a har vi ledig følgende:
2 etg.: Ca 1100 kvm lager / verksted med kjørerampe og kjøreport (ca 4x4 meter). Det er ca 4,20 meter takhøyde og det er montert Traverser i taket. Det er også wc + et romslig kontor til disse lokalene. Her er det også Trykkluft dersom man har behov for det.
Det er i tillegg ca 6 kontorer + wc og kjøkken/spiserom samt resepsjonsområde i etasjen over med tilgang fra lagerdelen.

Det er ikke ønskelig med bilvask.

Adkomst

Se vedlagte kart.

Parkering

Parkeringsmuligheter på egen tomt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 213
Gårdsnr: 140
Bruksnr: 153

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.