Oslo vest

Til leie – Skøyen: Representative kontorlokaler på ca. 245 kvm bta. Felles møterom, kantine, m.m.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Kantine
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse245 kvm1Kontor, Kontorlokaler

Beliggenhet

Skøyen er som en liten by i hovedstaden, og Hoffsveien 13 har alt innen rekkevidde, med 5 minutters gange til Skøyen stasjon med Flytoget og NSBs øvrige nær- og fjerntog. Oslo Sporveiers buss- og trikkelinje har stoppesteder "rett rundt hjørnet" - og taxi holdeplassen er ikke lengre enn 2 minutter unna.

Ønsker man å komme til dekket bord, er det flere små kaféer og gode restauranter som byr på rik meny. Dagens avis, en forfriskning eller noe til lunsjen kan kjøpes rett over gaten. I tillegg er det et rikt utvalg av butikker i Karenslyst Allè, som ligger 10 min. gang unna.

Beskrivelse

Sentralt på Skøyen
* Alle former for off. kommunikasjon 2-5 min. unna.
* Servicetilbud i umiddelbar nærhet
* Kantine
* Parkering
* Innelåst sykkelparkering.
* Garderobe/dusjanlegg i kjeller.
* Resepsjon
* 5 felles møterom

Adkomst

Se vedlagte kartskisse.

Parkering

Mulig å leie parkeringsplass i bakgården ellers gateparkering.

Standard

Lokalet er renovert de seneste årene med nytt og avrettet gulv, ny planløsning, oppgradert himling og belysning, i tillegg til maling og generell overflatebehandling. Eiendommen er meget representativ.

Inneholder

Vi har nå ledig kontorlokale på ca. 245 kvm bta. i byggets 1 etasje.

Lokalet består av 5 kontorceller, åpent landskap med ca. 10 kontorplasser og kopi-/arkivrom.

I tillegg følger fellesarealer med tilgang til 4/5 møterom, kantine, sosialsone, flere toaletter og garderober med dusj.
Kontorene er kablet med tele/data cat.5.

Alle møterom er godt utrustet med projektorer, whiteboard mv.

Ventilasjon

Nyere ventilasjonsanlegg.

Visning

Etter nærmer avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 0

Bruksnr: 0

Skøyen fikk jernbanestasjon så tidlig som i 1872, noe som ga grunnlaget for en betydelig industriutvikling. Store deler av området var preget av industri helt frem til 1970- og 80-tallet, da det søndre Skøyen-området ble transformert til et kontorområde. Samtidig ble det nordlige Skøyen utviklet til et boligområde. Skøyen er imidlertid et lite og begrenset område.

Skøyen har vokst frem som et attraktivt og etablert kontorområde de to seneste tiårene, med moderne bygg som huser forskjellige typer bedrifter. Mens prestisjeområdet CBD (Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen) har de høyeste leieprisene og leietakere med høy betalingsvilje innenfor bransjene finans og juss, er leienivåene mer moderate på Skøyen. Bedriftene i området er ofte kunnskapsbedrifter innenfor bransjer som informasjonsteknologi, ingeniørtjenester, revisjon og konsulenttjenester.

Gjennom 90-tallet og det siste tiåret har eiendomsutviklere satt opp en rekke kontorbygg på Skøyen. Plasskrevende virksomheter som Norges Varemesse er blitt flyttet ut av området og erstattet med nye kontorbygg. De seneste årenes utbygging på Skøyen har bidratt til at mesteparten av næringstomtene allerede er blitt bygd ut. Utvalget av mulige nybygg er dermed begrenset. Torstein Tvenges eiendomsselskap Fram Eiendom har imidlertid vært en av de få som har utviklet nytt på Skøyen den seneste tiden, blant annet med et kontorbygg på 20 000 kvadratmeter rett ved siden av Skøyen stasjon. Ellers har Norwegian Property kjøpt Essos bensinstasjonstomt i Drammensveien 149. Der skal det utvikles et nytt kontorbygg på inntil 12 000 kvadratmeter.

Selv om det er få muligheter til å komme inn i nybygg på Skøyen, er mange av de annonserte lokalene moderne og relativt sett nye. I tillegg vil flere eiendommer bli rehabilitert og rustet opp til den nødvendige standarden.