Buskerud

Til leie – Siste ledige lokaler i Slemmestad Handelspark

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
  • BESKRIVELSE

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Garasje/P-plass
Kjøreport

Beskrivelse

Slemmestad Handelspark står ferdig Q1 2018. Med 170 gratis p-plasser tilbyr handelsparken meget god parkeringsdekning til alle sine ansatte og besøkende. Området er i sterk vekst og handelsparken vil ytterligere styrke Slemmestad som handelssentrum.

Dagens løsning inneholder Rema 1000, Europris, Asker Treningsenter, Bogerud Tekstil, Plantasjen og en større møbelforretning. Samlet omsetning for all handel i Slemmestad (inkl. Rortunet) antas etter utvidelsen å bli på ca. kr 650 mill. Det er blandt annet behov for ulike konsepter spesielt innen bygg, sport og elektro, da dette er mangelfullt i området i dag. Utover dette er vi interessert i å komme i kontakt med alle som ønsker å drive handel i området. Prosjektet er regulert både for plasskrevdne- og detaljhandel.

Lokaler opptill 3000 kvm. tilpasses etter behov.

Beliggenhet

Senteret ligger i Røyken kommune i Buskerud fylke, grensende til kommunene Hurum, Asker og Lier (sammenslås til Asker kommune etter kommunereformen). Slemmestad ligger sentralt på Østlandet mellom Drammensfjorden og Oslofjorden. Det er en halvtimes biltur fra Oslo og Drammen via Oslofjordtunnelen til Drøbak.
Det er gode vei og bussforbindelser til Oslo, Drammen og Asker.
Senteret ligger godt eksponert mot Slemmestadveien.

Innhold

Det er pt. to lokale rigjen for utleie:

1. etg. på 1230 kvm BTA

2. etg. på 1450 kvm BTA

Det er direkte varelvering inn til lokalene i bakkant. Forran er det glassfasader mot parkeringsplassen. Alle lokalene får mulighet til å profilere seg over egen inngang og felles på bygget mot hovedveien.