Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Signalbygg Helsfyr - Parkering - Kantine - Møteromssenter - Resepsjon.

Fasade
Fasade
Kantine
Kantine
Inngangsparti
Inngangsparti
Atrium
Atrium
Møterom
Møterom
Kjøkken/sosial sone
Kjøkken/sosial sone
Cellekontorer
Cellekontorer
Kontor
Kontor
Åpent landskap
Åpent landskap
Kontorer
Kontorer
Sosial sone
Sosial sone
Betjent resepsjon
Betjent resepsjon
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Bygget ligger meget sentralt til i forhold til offentlig transport som busser, T-bane og flybusser, 6 minutter til Helsfyr T-banestasjon. Dessuten gir beliggenhet ved E6 og mellom Ring 2 og Ring 3 god tilgang med bil. God parkeringsdekning inne og ute for ansatte og besøkende. Totalt utgjør eiendommen ca. 38.000 kvm (28.000 kvm kontor)og huser leietakere som AF Gruppen, Network Norway, Philips, Schage Eiendom og Northern Logistics.

Standard

Det er meget god standard på bygget og selve lokalene, som er velegnet til både åpne landskap og cellekontorer. Store vindusflater sikrer et lyst og attraktivt arbeidsmiljø.

Meget arealeffektive lokaler som egner seg meget godt til åpne løsninger men også cellekontorer. Lavt påslag for fellesareal i bygget.

Ledig lokale i 8. etasje (toppetasjen) og i 5. etasje har begge flott utsikt over byen.

Parkering

Det er 273 p-plasser i innendørs parkeringskjeller samt 100 utendørs p-plasser fordelt på plasser for leietakere og gjesteparkering.

Sykkelparkering: I parkeringskjeller er det låsbare rom for sykkelparkering samt garderober med dusj og låsbare garderobeskap.

Kantine

Stor felles kantine i bygget. Lyse og hyggelige sittegrupper med god dekning. Kantinen har et bredt utvalg av både kald og varm mat.

Diverse

FELLESFASILITETER;
I tillegg til kantine, har bygget felles resepsjon og felles møteromsavdeling med 7 møterom. Størrelser fra 8 til 38 personer. Møterommene er fullt utstyrt med AV-utstyr og lysstyring. Kantinen tilbyr servering til møte-/kursdeltagere.

KOMMUNIKASJON;
T-bane - Helsfyr Stasjon ca 6 min gange - Linje 1, 2, 3 og 4
Flybuss stopper ved Teisenkrysset som er 4 min gange

Buss - En rekke busser går fra Teisenkrysset samt fra Grenseveien.

Bebyggelse

Helsfyr Atrium ble ferdigstilt i mai 2010 og tilfredstiller energiklasse B.

Ledig fra

Etter avtale.

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Utvidelsesmuligheter
Parkering
Ventilasjon
Kjøreport
Kantine
Brebånd
Fellesresepsjon
Alarm
Vaktmester

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.