Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Sentrum - Urban Office

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

Møllergata 4 består av to bygårder, en fra 1880-tallet og en fra 1980-tallet. Der de to bygårdene møtes er det laget en glassgård som fungerer som et flott felles møtepunkt.

Bygget har en sentral beliggenhet med kort gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon og servicefasiliteter.

Beliggenhet

Møllergata 4 ligger midt mellom fantastiske shoppingmuligheter i Karl Johans gate på den ene siden, og et yrende restaurant- og uteliv med Youngstorvet på den andre siden. Med andre ord er veien kort om du vil ut å spise en god lunsj, kjøpe overtidsmat eller ta en fredagspils etter jobb.

Fordelene er mange med en så sentral plassering som Møllergata 4 har. Med kort vei til alt får man raskt unna alle småprosjektene slik at man kan bruke tiden på de viktige tingene.

Kun 2 minutters gangavstand fra Møllergata 4 ligger Stortorvet med buss- og trikkeholdeplass. Her har både buss og trikk hyppige avganger i flere retninger. Med kort gangsavtand til Oslo S, finner man Flytog, lokaltog og InterCity-tog og samtlige av T-banens linjer, samt flere busslinjer.

Standard

Lokalet vil gjennomgå en rehabilitering og tilpasses leietakers ønsker og behov. Det legges opp til Røffe overflater og kryssfinér. Kontorlokale vil være innbydende med et eget bakgård/atrium som vil være hjertet i lokalet. Ved rehabilitering av etasjen vil man tilpasse lokalet en moderne og tidsriktig teknisk standard.

The Urban Office henter inspirasjon fra bymiljøet rundt Møllergata 4. Rå materialer mot elegante løsninger, med innslag av tre og glass.
Grønne elementer skaper en følelse av inne/ute, og forsterker bakgården i hjertet av lokalet. Interiøret skal oppfordre til kreativt arbeid og muligheten til å jobbe i ulike miljøer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 208

Bruksnr: 410

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.