Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Sentrum/Fredensborg: Unike loftslokaler til leie på ca. 494 kvm bta.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Moderne Sentralt Garasje/P-plass Aircondition/Ventilasjon Kantine Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse494 kvm1Kontor, Kontor/undervisning/Showroom

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Sentrum/Fredensborg i bydel St. Hanshaugen. I området rundt Fredensborgveien finner man hyggelige gater med eldre trehusbebyggelse fra 1800-tallet.

Ca. 5 min gange unna ligger veletablerte Vulkan området med blant annet populære Mathallen, treningssentre og et stort utvalg av barer og restauranter.

Kort vei til buss, trikk, cafe/restauranter, butikker og øvrig av byens fasiliteter. Gang/sykkelveier langs Akerselva til Maridalen og til Grønland.
Det er ca.10 minutters gangavstand til Youngstorget og Karl Johans gate.

Beskrivelse

Fredensborgveien 24Q ligger i bydel St. Hanshaugen. Eiendommen ble bygget ca. 1888 for Centralbrygeriene. Senere ble det pølsefabrikk.
I dag er eiendommen bygget om til kontorlokaler, skole og butikk. Eiendommen og lokalene fremstår som nyoppussete. Eiendommen ble totalrehabilitert for et par år siden da Sykepleier Høyskolen Diakonova flyttet inn i bygget. Rema 1000 ligger i byggets 1.etasje.

I området rundt eiendommen ligger flere kreative bedrifter og skoler.

Adkomst

Se vedlagte kart.

Parkering

Godt med betalingsplasser på eiendommen.
Mulighet for leie av p-plass i garasje under bygget. Parkeringshuset er drevet av Q-park.

Ellers gateparkering.

Inneholder

Spennende loftslokaler med kreativt preg. Lokalene er totalt på ca. 495 kvm bta. Lokalene er delt opp i 3 åpne lokaler på hhv. 201 kvm bta., 110 kvm bta. og 184 kvm bta. I etasjen er det 3 toaletter.

Det kan være interessant med kontorbrukere, undervisning eller showroom.

Lokalene ligger i samme bygg som Sykepleier Høyskolen Diakonova og deler fellesfasiliteter som:
* Kantine.
* Resepsjon (etter avtale).
* Sykkelparkering.


Diverse:
* Heis i bygget.
* Godt med betalings p-plasser på utsiden av bygget.
* Mulig å leie p-plass i garasje etter avtale med Q-park.
* Vaktmester tilgjengelig for eiendommen.
* Bygget ble totalrenovert i 2012. Alt er gjort så nært opptil TEK10 som mulig.

Visning

Etter avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.