Hordaland

Til leie – Sentralt butikklokale i Strandgaten 17, Bergen

30
30
31
31
32
32
33
33
34
34
35
35
36
36
37
37
38
38
40
40
41
41
  • BESKRIVELSE

Beskrivelse

Attraktivt butikklokale i "Wallendahlbygget". Butikklokalet kan pusses opp og tilpasses leietakers ønsker og behov. Det er totalt ca . 460 kvm i messaninetasjen og ca. 1370 kvm i 2.etasje. Her er det mange muligheter. Lokalene har tidligere vært utleid til Spar Kjøp.

Lokalene er store og gode og med store utstillingsvinduer i messaninen, med utsikt mot Vågen og Bryggesiden. I tillegg er det store vinduer i 2.etg., mot Strandgaten. Mot Strandkaien og Fortunen er det mindre vinduer. Det er felles adkomst via Wallendahls lokaler i 1.etg. Det er rulletrapp opp til 2.etg. og trapp ned via messaninen. Det er ventilasjon med kjøling.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer det siste årene, med blant annet Illums Bolighus - som er etablert i Berstadhuset. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Kommunikasjon og Parkering
Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. Elbiler kan fortsatt parkere gratis i Bygarsjen, ca 10 minutters gange.


Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 165
Bruksnr: 23