Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Sentrale kontorlokaler i hyggelig gågate Oslo sentrum

_1494106857
_1494106857
2
2
3
3
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beskrivelse

Eiendommen ligger sentralt i gågatedelen av Torggata mellom Youngstorget og Stortorvet. Det er flere butikker og serveringsstider i nærområdet.

Beliggenhet

Kollektivknutepunktet Jernbanetorget ligger i umiddelbar nærhet med t-bane, busser, tog og flytog. Trikk- og bussholdeplass på Stortorvet rett ved. Det er mulig å leie p-plasser i Palèet p-hus i Prinsensgate, ellers vanlig gateparkering eller p-hus i Oslo City.

Innhold

Vi har ledig:
Kontorlokaler i 3. etg. på 394 m²

Planløsningen består av flere enkeltkontorer, lite kjøkken og toaletter. Lokalene er av enkel standard. Tilpasninger kan gjøres etter nærmere avtale.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.