Akershus

Til leie – Sandvika sentrum - Gunstig leie - Lyse fleksible lokaler midt i sentrum!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

I Rådmann Halmrasts vei 14 har vi på vegne av AVA Eiendom kontorlokaler til leie på 491 kvm i 3. etg. i bygget. I hjertet av Sandvika med tog-/flytog-/busstasjon rett utenfor, ligger den verneverdige gården fra 1909 som ble totalrenovert innvendig og utvendig 2009/2010. I dag fremstår gården som et meget representativ kontorbygg over 4 etasjer + kjeller. Rådmann Halmrasts vei er oppkalt etter finansrådmannen Ørnulf Knut Bjørhuus Halmrast. Rådmann Halmrast stelte med kommunens finanser, og var også sentral i planleggingen og byggingen av rådhuset i Sandvika i perioden 1930-1960.

Lokalene er lyse, moderne og fleksible, og er klare for innflytting.

Av fellesfasiliteter kan følgende nevnes;

- heis
- dusj/garderobe i kjeller
- parkeringsplasser inne/ute
- vaktmester**********************************************************

NYHET
Klikk på linken til høyre "360 GRADERS VISNING AV LOKALET" for å "gå" igjennom lokalet" fra din PC
(eller kopier denne linken https://www.insidemaps.com/app/walkthrough/?projectId=9lGUXzQQXT&env=production)

**********************************************************

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra E18 og E16 med mulighet for parkering rett utenfor bygget eller innvendig parkeringshus i nabogården. Sandvika tog- og bussstasjon rett utenfor døren. Fine sykkelveier mellom Oslo og Asker. Se forøvrig vedlagte kartskisse.

Beliggenhet

Med sin unike beliggenhet er det enkelt å komme til og fra jobb enten man kommer med bil, sykkel eller tog/buss. Bygget ligger midt blant servicetilbudene i gågaten og rett ved Sandvika Storsenter. Her finner man et mangfold av butikker, serveringssteder og kulturinstitusjoner. Et sentrum som kan by på alt fra handlemuligheter, serveringsteder og kultur til hyggelige turer i området. I retning sørover er det ikke mange minuttene å gå, før man er ved vakre Kadettangen og Kalvøya med bademuligheter på sommeren. Tar man turen nordøstover kan man gå turen langs Sandvikselva og elva Lomma, opp til Bærums Verk som ligger i hjertet av Bærum kommune.

Standard

- Datakabling Cat 6
- Oppvarming via ventilasjon og panelovner
- Integrert kjøling i ventilasjonsaggregater, i tillegg til kjølebafler
- Utvendig solavskjerming med persienner

Innhold

Lokalet ligger i 3. etg og var totalrenoverte i 2009/2010. Lokalet fremstår i dag som moderne, lyst og romslig

3. etg: Ca 491 kvm - LEDIG
4. etg: Ca 369 kvm - UTLEID

Her er det lyst med god takhøyde og hyggelig utsikt fra vinduene. Lokalet består i dag av store og romslige kontorer som kan benyttes som enkeltkontorer eller teamrom. Det er også fine romslige sosiale soner. Arealene gjør det enkelt for bedriften å samarbeide mellom avdelinger og kommunisere på tvers, da lokalet kan åpnes opp om ønskelig (lettvegger kan evt fjernes). Lokalet er rektangulært og slipper inn naturlys fra store vinduer på langveggene. Toaletter ved inngangspartiet til lokalet. Lokalene kan leies "as-is" men kan lett tilpasses andre behov / løsninger.

7 store kontorer/møterom med mulighet for teamrom (fra 1 - 6 kontorplasser)Fine sosiale sonerStort møterom i midten av lokaletMulighet for å etablere resepsjon

Representativt inngangsparti med både heis og trapp. Sykkelparkering, lagerrom, arkivrom, garderober i kjeller. Det er mulighet for parkering både utvendig og innvendig i tilknytning til lokalet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Bærum kommune er Oslos nabokommune i sørvest, med godt over 100 000 innbyggere.
Administrasjonssentret i kommunen er Sandvika, og her finner vi offentlige organer som kommuneadministrasjon, rådhus og politi, i tillegg til kino, restauranter og ikke minst Sandvika Storsenter, som er det sentrale kjøpesenteret i kommunen. Men det er også en rekke mindre kjøpesentre rundt omkring i kommunen, og servicefasilitetene i Bærum er gjennomgående gode.

Bærum kommune har mange innbyggere med et høyt utdanningsnivå og høyt inntekts- og formuesnivå, faktisk scorer de høyest i landet på begge områdene. Kommunen skiller seg også fra de andre kommunene rundt Oslo, ved å ha flere arbeidsplasser enn antall sysselsatte bæringer.

Over 40 prosent av innbyggerne i kommunen over 16 år har høyere utdanning, som indikerer stort behov for kontorlokaler og også bidrar sterkt til at boligprisene er like dyre som i Oslo vest. En rekke av kommunens innbyggere arbeider imidlertid i Oslo, som skaper stort press på hovedinnfartsveien E18. Det er også lange køer på se sentrale innfartsveiene Griniveien og Bærumsveien. Kollektivforbindelsene inn til Oslo er mange, som lokaltog, en rekke busser, samt T-bane til visse områder i østre deler av Bærum (Østeråsbanen og Kolsåsbanen).

Eiendomsdrift og diverse tjenesteyting, kunnskapsbasert virksomhet og varehandel er de klart største bransjene i Bærum. Mange mellomstore og større bedrifter er imidlertid på jakt etter eiendommer på strekningen fra Sandvika til Asker. Dette er typisk selskaper innenfor olje og offshore, som er sterkt representert i kommunen, samt andre kunnskapsbedrifter.

Bedrifter som er lokalisert i Oslo søker seg sjelden til Bærum og Asker, i hvert fall ikke utenfor Lysaker og Fornebu. På den andre siden søker heller ikke bedriftene i Bærum og Asker seg inn til Oslo, det vil si, unntaket er igjen Lysaker.

Sandvika og Billingstadsletta har hatt perioder med stor arealledighet. Men der Sandvika kan skilte med Flytoget, havner Billingstadsletta midt mellom Asker sentrum og Sandvika. Kort avstand til Flytoget er viktig, spesielt for bedrifter med internasjonal virksomhet og dermed mye reisevirksomhet.

Entra Eiendom er en av de største eiendomsbesitterne i Bærum, særlig i Sandvika, der det statlige eiendomsselskapet satser på et nytt stort kunnskapssenter. Profier (Bjørn Rune Gjelsten) investerer tungt på Bekkestua og skal utbygge det gamle Lefdal-senteret. Arve Nyhus har gjennom selskapet Megaron et kjempeprosjekt i Sandvika, og 25 000 kvadratmeter i Elias Smiths vei 14-26 står klart i 2012. Ellers er det et spredt eierskap, men en del eiendomsfond har eiendommer i kommunen.

De dyreste lokalene finner vi i Sandvika sentrum, her er nivåene omtrent på høyde med Fornebu og opp mot nivåene på Lysaker. Typiske leiepriser i de mer usentrale strøkene av Bærum har tradisjonelt ligget på 1200-1500 kroner kvadratmeteren i året. Det er ingen store næringsbygg i de vestlige delene av kommunen, bedriftene her er gjennomgående mindre handels-, håndverks- og produksjonsbedrifter.