Oslo vest

Til leie – Sandaker/Storo - Kontorlokaler fra BTA ca. 80 til 900 kvm.

3
3
1
1
2
2
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kantine
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
50 kvm 4 Kontor, Kontorlokale eksempelpå oppdeling
80 kvm 4 Kontor, Kontorlokale eksempel på oppdeling
120 kvm 4 Kontor, Kontorlokale eksempel på oppdeling
200 kvm 4 Kontor, Kontorlokale eksempel op oppdeling
450 kvm 5 Kontor, Kontorlokale

Bebyggelse

Sandakerveien 64 er et funkisbygg oppført i 1956. Eiendommen er totalt på 12.300 kvm. og ble betydelig oppgradert i 2009 i forbindelse med at byggets hovedleietaker Patentstyre flyttet inn.
Eiendommen har flere heisløp, god ventilasjon med kjøling og representative fellesarealer.
Patentstyret har egen kantine som også de øvrige leietakerne i bygget benytter etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Sandaker, rett ved Akerselva og ca. 500 meter fra Storo og Nydalen. Området rundt Storo er i stor utvikling med en rekke større nærings og boligprosjekter og er i ferd med å smelte sammen med Nydalen. Storo er et av de største kollektivknutepunktene i Oslo med tog, t-bane, trikk og buss i tillegg til at det er enkel adkomst fra Ring 3.

Offentlig kommunikasjon med buss og trikk i umiddelbar nærhet. Ca. 500 meter til Storo med tog og t-bane.

Adkomst

Sandakerveien 64 har enkel adkomst fra Ring 3. Lokalene ligger i 4. og 5. etg. med heisadkomst.

Parkering

Det er mulig å leie parkering/garasjeplasser i byggets parkeringsanlegg. Eiendommen har totalt 170 parkeringsplasser.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard

Lokalet holder god standard med tepper på gulv, malte vegger og plater i himling med integrert ventilasjon og belysning. Frontene til kontorene er av glass noe som gir lokalet rikelig med lys.
Lokalene kan tilpasses/oppgraderes etter nærmere avtale.

Inneholder

4. etg.: BTA 450 kvm.
Kontorlokale bestående av kontorer i varierende størrelser, 2 møterom, åpne kontorlandskap, kjøkken, toaletter m.m. Innvendige vegger er lettvegger og lokalet kan tilpasses ny leietakers ønskede planløsning og standard.

5. etg.: BTA ca. 50 - 450 kvm.
Kontorlokale bestående av kontorer i varierende størrelser tilsvarende 4. etg.

Etasjen kan deles opp i mindre lokaler eller leies ut samlet. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Nydalen er blitt skapt gjennom tre industrielle revolusjoner gjennom 200 år. På midten av 1800-tallet eksploderte den første industrielle revolusjonen, med spinnerier og tekstilfabrikker. Så kom den andre industrielle revolusjonen på 1930-tallet, med virksomheter som sprang ut av kjemisk vitenskap og elektrisk kraft i kompaniskap. For 20 år siden ble den tredje revolusjonen til da byggingen av en helt ny kontorbydel begynte.

Arealkrevende industri og lagervirksomheter ble lagt ned og revet. Inn kom nye og moderne kontorbygg, som huset teknologibedrifter, mediehus og selskaper i kreative bransjer. Handelshøyskolen BI fant veien til Nydalen, og det er de siste årene blitt utviklet store leilighetskomplekser i den nye bydelen, som huser rundt 20 000 studenter og arbeidsplasser.

Beliggenhet og offentlig kommunikasjon

Nydalen ligger i Nordre Aker bydel og grenser til Grefsen, Tåsen, Bjølsen, Sandaker og Storo. Den offentlige kommunikasjonen er blitt kraftig rustet opp de seneste årene, med byggingen av T-banestasjonen Nydalen stasjon. Det går også en rekke bussruter til og fra Nydalen, samtidig som det er enkel adkomst via Ring 3 med bil. For bedrifter som er avhengig av enkel tilgang til Oslo Lufthavn Gardermoen, stanser Flybussekspressen på holdeplassen Nydalen, bare ti minutters gange fra Nydalen.

Utvikling

Nydalen er preget av noen få store gårdeiere som arbeider sammen for å få en best mulig bydelsutvikling. Siden det ikke er mange og fragmenterte gårdeiere med ulike interesser, kan gårdeierne i Nydalen ta store grep som løfter området til en attraktiv kontorbydel. Blant annet er det gjort mange grønne investeringer i Nydalen de seneste årene. Akerselva er blitt forbedret og gjort mer tilgjengelig for allmennheten. Det er investert i energisentral, som gir lavere energibruk i byggene, og det jobbes med å legge til rette for et større og bredere kulturtilbud i bydelen.