Oslo sør

Til leie – Ryensvingen 5 - Nytt kontorbygg med unik eksponering

Prospektet er ikke aktivt
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon,
Bredbåndstilknytning,
Garasje/P-plass,
Heis,
Kantine

Beskrivelse

Sandia Megling AS har for utleie Ryensvingen 5-7, som er et nytt kontorbygg med en svært god eksponering mot E6. Mye av eiendommen er allerede leiet ut, men vi har ledige lokaler i byggets 3, 5 og 6 etasje, på hhv. 510m², 458m² og 274m².

Ryensvingen 5-7 har en unik og spennende arkitektur, som Link Arkitektur står bak.

Hovedinngangen er etablert mot Ryensvingen, og er med sitt moderne uttrykk meget innbydende, samtidig som det oppleves markert og lett tilgjengelig i den store glassfasaden.

Takterrassen i 4. etasje er et populært møtested og har utsikt mot Ekebergåsen. Fra store deler av bygget er det god utsikt.

Det er videre lagt stor vekt på å gi kontorarealene gode og effektive løsninger som kan tilpasses den enkelte leietakers ønsker og behov.

Adkomst

Eiendommen har en meget enkel adkomst, enten du kommer med T-bane, buss eller bil. Bare noen minutters gange unna Ryensvingen finner du de fleste offentlige transportmidler.

Buss: 23 Simensbråten - Lysaker. 70 Skullerud - Vika.

T-bane: Linje 1 Majorstuen - Bergkrystallen. Linje 4 (Ringen) Bergkrystallen - Majorstuen - Nydalen.

Flybuss: Ryen - Gardermoen, 37 minutter.

Beliggenhet

Ryensvingen 5-7 har en meget sentral beliggenhet ved et av byens travleste trafikk-knutepunkter, hvor Ring 3 møter E6. Kort vei i retning både mot syd til Lambertseter, Nordstrand, Skullerud og Kolbotn, mot vest langs Ring 3 til Majorstuen, Smestad og Lysaker, samt kun noen få minutter gjennom tunnelen til Oslo sentrum. Noen eksempler med bil: Ryen - Oslo S: 4 minutter/4 km, Ryen - Gardermoen: 35 minutter/47km.

I tillegg er det et stort tilbud av offentlig kommunikasjon; se punkt Adkomst.

Standard

Lokalene står i dag uinnredete og klare til å bli tilpasset ny leietakers ønsker og krav til både lay-out og farge- og materialvalg. Lokalene tilpasses like godt til både cellekontor-løsninger og landskapsarealer.

Eiendommen og lokalene er utstyrt med det siste av teknologi innen ventilasjon og kjøling, temperaturregulering og klimavennlige tiltak. Parkering i underetasje.

Innhold

Vi har i dag følgende lokaler ledige:

3. etasje: 510m²

5. etasje: 458m²

6. etasje: 274m²

Som beskrevet over står i dag lokalene helt uten innredning, i påvente av tilpasning til ny leietakers kravspesifikasjon.

Østensjø bydel ligger sørøst i Oslo, ved siden av turområdet Østmarka, og består av drabantbyer som Oppsal, Bøler, Bogerud, Abildsø og Skullerud. Ser man bort fra kontorområdet Ryen, har ikke Østensjø særlig store kontorarealer. Det er en del handel i lokale kjøpesentre, hvor man også har noe kontorareal.

Ryen

I Østensjø er det Ryen som er det største kontorområdet. Oslo kommune har signalisert en større utbygging i området sør for Ryen, blant annet fordi dette er ett av de få gjenværende områdene i Oslo som har ledige tomter. Atkomsten til disse tomtene er likevel begrenset, slik at infrastruktur må opparbeides.

Leietakerne i området er stort sett mindre bedrifter, gjerne innenfor produksjon og håndverk, det er flere industri- og kombinasjonslokaler rundt Ryen. Bedriftene rekrutterer i hovedsak arbeidskraften fra sør, øst og til dels nord for Oslo.
Området mangler attraktive signalbygg på kontorsiden, men det er noen nye større bygg på gang. Linstow Eiendoms nye bygg på 13 500 kvadratmeter i Sandstuveien 79 står klart i 2013. OBOS fører opp 8000 kvadratmeter i Byggveien 8 ved Ryen-krysset, mens inneklimakonsernet Gunnar Karlsen bygger 13 000 kvadratmeter i Ryenstubben 10.