Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Rosenhoff/Carl Berner: Meget attraktive kontorlokaler på ca. 291 kvm BTA. Høy standard.

7
7
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
1
1
13
13
14
14
15
15
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Kantine
Moderne
Sentralt

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
291 kvm 1 Kontor

Beliggenhet

Trondheimsveien 156 ligger kun 3 minutters gange fra knutepunktet Carl Berners Plass. Området har de siste årene vært i hyppig vekst og kan by på en rekke spennende og urbane tilbud. Trondheimsveien har fasiliteter som restauranter, treningssenter og nisjebutikker.

Det er et bredt utvalg av servicefasiliteter i nærområdet, med blant annet kort reise til Storo- og Økern Senteret. Området er også sterkt knyttet til bydeler i vekst, da blant annet Lørenbyen og Nydalen. I tillegg har du Grünerløkka og Tøyen like i nærheten.

Godt kollektivtilbud i nærområdet med trikk nr. 17 og buss nr. 31 & 33 fra Trondheimsveien.
Fra Carl Berners plass har du:
Buss 31 (Snarøya-Tonsenhagen-Grorud)
Buss 33 (Filipstad-Ellingsrudåsen)
Buss 21 ( Akerbrygge-Helsfyr)
Buss 20 (Skøyen-Galgeberg)
T-bane fra Carl Berners plass.

Beskrivelse

Eiendommen ble bygget for Christiania Jernseng- og jernvarefabrikk i 1904. Eiendommen er oppført i teglstein og går over 3 etasjer.

I dag er bygget gjort om til kontorlokaler.

Innvendig er bygget blitt betydelig rehabilitert de siste årene med oppusset kontorlokaler, kantine, oppgang, og trappegang. Byggets unike takhøyde er bevart i lokalene, noe som gir en veldig god romfølelse.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplasser på tomten.
Ellers gateparkering.

Inneholder

Meget tiltalende og moderne kontorlokale i gammel fabrikkbygning. Lokalet er renovert for ca. 2 år siden og har flislagte-/tepper på gulvene, malte glatte flater og utstrakt bruk av glass. Lokalene er gjennomgående, noe som gir godt arbeidslys fra begge sider. Inneholder åpent kontorlandskap med plass til 14-18 kontorplasser, 4 cellekontorer, 1 møterom, arkiv og 2 toaletter, hvor av det ene med dusj.

Trondheimsveien 156 er et spenstig bygg med særegne kontorlokaler for den kresne bruker. Det er lagt opp til å kombinere moderne kvaliteter i tillegg til at det originale fabrikkuttrykket er bevart.

Fellesarealene består av resepsjon/inngangsparti, 2 toaletter hvor det ene har dusj og kantine.

Diverse:
- Teknisk er bygget i god stand.
- God ventilasjon.
Mulighet for kantine og resepsjonstjenester.

Visning

Etter avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 226
Bruksnr: 74

Det har tradisjonelt ikke vært de store kontorlokalene i bydelen Grünerløkka, og gårdeiere i gamle og slitne bygg har ofte slitt med å fylle opp lokalene når store leietakere flytter ut. Dette har ført til at det har vært en del ombygginger av gamle næringsbygg til bolig. Grünerløkka strekker seg fra Maridalsveien/Uelands gate til Løren, og avgrenses av Tøyen og Munchmuseet på den ene siden og grensen til Torshov på den andre siden.

Men det pågår en del utbygginger i bydelen som vil gi store næringsarealer.

Vulkan

På Vulkan ved Akerselva har Aspelin Ramm og Anthon B Nilsen Eiendom utviklet det de kaller ”den lille byen i byen”. Der finner vi Dansens Hus, en ny mathall, hotell, utdanning og andre kulturaktiviteter. I tillegg er det utviklet flere kontorbygg, hvor det mest kjente er kanskje Bellona-bygget, som er et spektakulært bygg med energiklasse A.

Vulkan ligger rett ved siden av Arkitekthøgskolen. Flere av leietakerne på Vulkan er kreative virksomheter, og utbyggerne har ambisjoner om at det skal bli et levende område og en trasé mellom Oslo indre by og Grünerløkka.

Totalt vil det bli utviklet 60 000 kvadratmeter på Vulkan.

Hasle

På den gamle tomten til Arcus på Hasle er planene store. Höegh Eiendom og Bunde Eiendom tok over tomten for få år siden og skal utvikle næringslokaler for milliardbeløp. Prosjektet har fått navnet Haslelinje, og det er meningen at området skal bebygges med ca 180 000 kvadratmeter, hvorav 140 000 er næringsvirksomhet som kontorbygg, kulturattraksjoner, matbutikker, kafeer, restauranter og bilbutikker.

Planen er å bygge ut i tre faser, der boligdelen på 35 000 kvadratmeter kommer til slutt. Først er det meningen at det skal utvikles 105 000 kvadratmeter ut mot Økernveien. Haslelinje forsøkte å få på plass EDB Ergogroups nye hovedkontor, men tapte mot EDS hovedeier Telenors lokaler på Fornebu. Nå jobbes det med å få på plass en ny stor leietaker på Haslelinje, men utbyggerne mener det også er mulig å bygge ut suksessivt fra 6000-7000 kvadratmeter.