Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Rimelige kontorlokaler på Ensjø - god tilgjengelighet - 6 min fra Oslo S til Ensjø T-banestasjon

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Fellesresepsjon Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Vi har for utleie gode kontor / show-room og lagerlokaler.

Lokalene ligger meget sentralt i Ensjøveien 16-22, rett ved Ensjø T-banestasjon, 6 minutter fra Oslo S. Det er dagligvarebutikker, apotek, legesenter, frisør og spisesteder i nabolaget.

Det er mulighet for kortidsleie i eiendommen.

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra Grenseveien eller Ensjøveien, eller med T-banens linjer 1, 2, 3 og 4 til Ensjø. Det går også flere busslinjer til og fra Ensjø.

Standard

www.ensjoveien.no

Innhold

Ledig areal er fra ca. 235 - 1.507 kvm kontor / show-room / undervisningslokaler / lager. Mulighet for kortidsleie.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 133

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.