Romerike

Til leie – Rimelige kombinasjonslokaler få minutter fra Oslo-grensen - god parkeringsdekning

Eiendommen utvendig
Eiendommen utvendig
Kjøreport til lager direkte fra Industriveien
Kjøreport til lager direkte fra Industriveien
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Eiendommen fra Industriveien
Eiendommen fra Industriveien
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Hovedinngang kontor
Hovedinngang kontor
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Lager
Lagermesanin
Lagermesanin
Hovedinngang/resepsjon
Hovedinngang/resepsjon
Showroom
Showroom
Kontor
Kontor
Kjøkken/spiserom
Kjøkken/spiserom
1 etasje Industriveien 19
1 etasje Industriveien 19
2 etasje Industriveien 19
2 etasje Industriveien 19
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Inneholder

I veletablerte Skytta Industriområde har vi for leie et helt kombinasjonsbygg bestående av ca. 2 000 kvm over to plan.


Det er ønskelig med én leietaker til eiendommen, men oppdeling kan vurderes. Bygget har til nå vært benyttet av firmaet Ljungmann Engros AS, som flytter over veien.


Adgang til lager via port, med mulighet for innkjøring av biler og utstyr.
Takhøyde ca. 3,2 meter på lagerdelen, noe høyere p.g.a åpent opp til mesanin. Dagens bruker av eiendommen har benyttet truck for innlasting av varer til lagermesaninen.


I 2. etasje er det lyst resepsjonsområde, samt inngang til stort showroom. Det er videre flere cellekontorer, samt spiserom/kantine og møterom. Utleier kan om ønskelig oppgradere overflater i lokalene, forutsatt at man får en langsiktig leieavtale.


Arealene fremkommer slik:
Ca. 1 000 kvm i 1. etasje, som i hovedsak er lagerlokaler.
Ca. 1 000 kvm i 2. etasje som er kontorlokaler, samt lager med tilgang fra 2. etasje og 1. etasje (åpent ned på deler av arealet).


Det er kjøkken/spiserom tilknyttet kontorlokalene i 2. etasje, samt felles garderobe og toaletter.

Bebyggelsen

Eiendommen er beliggende i etablert næringsområde på Skytta. Umiddelbar nærhet til Gjelleråsen og RV4, samt tverrforbindelse via RV22 til Hvam-krysset og hovedfartsåren E6. Dette gir en enkel adkomst til Oslo og hele det sentrale innlandsområdet.

 
Næringsområdet på Skytta og omkringliggende områder har et rikt utvalg av bedrifter og tjenester, og flere store aktører er etablert her; herunder Diplom-Is og Ringnes.

Standard

Normal god standard.

Oppvarming

Elektrisk.


Ventilasjonsanlegg med kjøling.

Tomten

Flat tomt opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer.


Eiendommen har godt med p-plasser.

Generell info

Leieforholdet blir å anse som en "barehouse leiekontrakt", som innebærer at leietaker står for alle kostnader tilknyttet eiendommen, dog med unntak av forsikring av bygget. Denne type kontraktsmodell brukes gjerne på enbrukerbygg.

Off. kommunikasjon

God kollektivforbindelse til hele regionen.


Kun ca. 5-6 min til av-/påkjøring E6 ved Hvam/Olavsgård.


Få minutter til Oslogrensen og Hagan med alt av fasiliteter.

Adkomst

Enkel adkomst med direkte innkjøring til lager.

Visning

Etter avtale med megler. REF: 16082.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.