Romerike

Til leie – Restaurantlokale - Lillestrøm

63_107054053
63_107054053
63_1141131248
63_1141131248
63_1993146306
63_1993146306
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon

Beskrivelse

Rett ved Lillestrøm jernbanestasjon bygger vi i disse dager et helt nytt kvartal. Portalen Lillestrøm ligger rett ved siden av jernbanestasjonen. Vi bygger hotell, boliger, et stort kontorbygg samt forretninger i tilknytning til dette.

I næringslokalene mot det nye torget planlegges serveringssteder. Hotellet skal ha sitt sted, men i tillegg til dette ønsker vi å etablere et serveringssted på 200 til 400 kvm. Det bør være et sted som henvendender seg både til formiddagsgjester og kveldsgjester. Det legges opp til en kombinasjon av innendørs og utendørs servering.

Vi er åpne for forslag fra interessenter. Vi søker seriøse drivere med god økononimi og referanser.

Interessenter bes henvende seg pr. e-post til :
hans.petter.hauge@obos.no

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.